KÜLSŐ OPTIKA BELSŐ OPTIKA MOTOR FUTÓMŰ SPORTFÉK LEVEGŐSZŰRŐ SPORTKIPUFOGÓ VERSENYFELSZERELÉS ALUFELNI

Tuning kereső


Írd ide az autód típusát pl: astra. Figyelem!!! Az univerzális tuning termékeket nem fogja kidobni a kereső!


tuning Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó tuning kereső szó:

leng, Ford Mustang Tuning, fk gewinde e38, direkt szűrő, cooler cső, bmw e36 agyméret, biztosíték tábla raj, mitsubishi asx, nissan almera, lpbmg1

További kereső szavak:

tuning, opel, golf, astra, eladó, ford, devil, lámpa, használt, honda

Tuning alkatrészekTuning cimkékÚj tuning autók


sCr tuning autója
BMW M235i autó
retesSTlacika félkész tuning autója
Ford Focus ST 2.5 autó
Skori széria autója
Trabant 1.1 autó
Varga01 még tuning mentes autója
Seat Leon 1m autó
pep211 még tuning mentes autója
Mercedes-Benz W211 E-Class autó
További tuning autók...

Új tuning képekTuning gyártók


Tuning alkatrészek

 

 

 

tuning - Kw Tuning futóművekKw Tuning futóművek

Ismerd meg a Kw futóművek színes palettáját!

KW Variante1 állítható sportfutómű 

KW Variante1:

KW Gewindefahrwerk V1 Inox (Edelstahl Federbeingehäuse) für Volkswagen (VW)  Polo II Typ 86C Gehäuse 96x76mm

Sportos kezelés Kiváló kiemelkedéssel, gyári előre konfigurált csillapítással!

A KW Variante1 állítható sportfutómű készlet a mi belépőmodellünk, amely vonzó és egyénileg állítható ültetéssel még élvezetesebb vezetést biztosít. Kiváló minőségű felületének köszönhetően a rozsdamentes acélból készült lengéscsillapítók, a korrózióálló rugók és ütközők, valamint a kompatibilis alkatrészek hosszú vezetési élményt biztosítanak.

A KW Variante1 állítható sportfutóművel maximális süllyesztés érhető el a tesztelt beállítási tartományban. A járműmodelltől függően ez 30 és 70 mm, illetve 50 és 90 mm között változik.
A szennyeződésálló kialakításnak köszönhetően évek múltán is gyorsan és egyszerűen beállíthatja a magasságot. Az első tengely süllyesztése az egyrészes magasságállítónk segítségével történik, a hátsó tengelyen ugyanez, kivéve, ha az autónak külön rugója és lengéscsillapítója van. A mellékelt hátsó magasságállító a hátsó rugó felett vagy alatt található.

A tuningrajongók mércéje!

A KW Variante1 állítható sportfutómű harmonikus alapbeállításával kielégíti a sportos vezetőt. Mérnökeink minden járműhöz egyedi lengéscsillapító-beállítást és rugózást dolgoznak ki, hogy növeljék a vezetési élményt a sportosság és a praktikum optimális egyensúlyával. A KW gyártóként csak saját erőforrásait, kiváló minőségű alkatrészeket és ugyanazt a csillapító technológiát használja, mint a nagy volumenű gyártók. A KW Variante1 állítható sportfutóművekkel a karosszéria gördülő mozgása csökken a kompresszió során, és vezetés közben élvezheti a valódi közvetlenséget és a sportosabb kezelhetőséget.
Bízzon tapasztalatainkban!
Több mint 25 éve piacvezető és újítója vagyunk az egyedi felfüggesztési megoldásoknak közúti és versenypályákon. Nem számít, hogy a világ bármely pontján az autóvezetők, az autógyártók és a tunerek a „Made in Germany” KW tekercselőinkre támaszkodnak. A Fichtenberg sváb városban kifejlesztett és gyártott minden KW Variante1 állítható sportfutómű készletet kiterjedt stresszteszteknek vetnek alá a gyártás során, hogy megfeleljenek a KW minőségirányításunk magas színvonalának. Természetesen német gyártóként 2 év garanciát adunk több mint 4600 alkalmazási területű felfüggesztési megoldásunkra, amelyek felülmúlják az OEM minőséget. 

- Optimálisan előre beállított

- Sportos és kényelmes csillapítási technológia

- Rozsdamentes acél technológia "inox-line"

- Egyénileg állítható magasságú

- tesztelt beállítási tartomány

- Telepítésre kész komplett megoldás

- Kiváló minőségű alkatrészek a hosszú élettartam érdekében

- Teljes dokumentáció a könnyű kezelés érdekében

Beállítás – Gyárilag előre konfigurált csillapítási beállítás áll rnedelkezésre
A KW Variante1 állítható sportfutómű készlet járműspecifikus, rögzített konfigurált lengéscsillapító-beállítással rendelkezik. A rugó és a lengéscsillapító tökéletesen illeszkedik egymáshoz, így vezetés közben megtapasztalhatja a sportosság és a kényelem optimális egyensúlyát.

A lengéscsillapítók még teljes terhelés és maximális tengelyterhelés mellett is mindig sportos karakterisztikával működnek. 


KW Variante2 állítható sportfutómű:

KW Gewindefahrwerk V2 Inox (mit Zugstufendämpfung) für Audi A3 Typ 8L

A KW Variante2 állítható keménységű, állítható magasságú sportfutóművekkel nagyobb stabilitást és vezetési élményt érhetsz el!

Azok a sofőrök, akik a tesztelt beállítási tartományon belül nem csupán a kimagasló megjelenésre és süllyesztésre vágynak, a KW Variante2 -vel megtalálják a tökéletes felfüggesztési megoldást. Nemcsak a rozsdamentes acél rugók, a korrózióálló alkatrészek és a nagy tartósság, hanem a lengéscsillapítók saját igényeinek megfelelő (16 kattanás) beállítása is jó ok a KW Variante2 állítható keménységű, állítható magasságú sportfutómű készlet megvásárlására.

Több kényelem vagy sportosabb beállítás – dönts Te!

Mint minden KW Variante2 állítható sportfutómű esetében, mérnökeink járműspecifikus lengéscsillapító-beállításokat dolgoznak ki, amelyek átfogó tesztciklusokon esnek át a Nürburgring Nordschleifén és a KW 7 oszlopos vezetési dinamikus központunkban. A KW Variante2 állítható sportfutómű  készlettel a vezetési élmény dinamikusabb és közvetlenebb. A KW Variante2 állítható sportfutómű nagyobb befolyást gyakorolhat az autó kezelhetőségére és kényelmére. 16 pontos kattanással beállíthatja a KW lengéscsillapítókat (keményebb vagy kényelmesebb) anélkül, hogy befolyásolná a kompressziós csillapítás alsó szelepét.

A KW Variante2 ikercsöves lengéscsillapítók visszacsapó szelepeit járműtípustól függően be kell állítani a lengéscsillapítószár tetején beépített állítókerékkel vagy a magasság tartalom részét képező csavar állítóval. Az állítókeréken keresztüli visszapattanó erő növelésével a test mozgása csökken. Autója vonalban marad, és nagyobb kanyarsebesség mellett is nagyobb lesz a stabilitása. Ha például a kerék/gumi kombinációt (az autógyártó által jóváhagyott) nagyobb kerekekre cseréli, akkor egy KW Variante2 állítható sportfutómű-vel tökéletesen egymáshoz tudja igazítani az autó kezelhetőségét és az új kerekeket.

KW minőség – A Te elégedettséged a mi motivációnk

Fichtenbergi központunkban minden KW Variante2 állítható sportfutómű készletet kiterjedt terhelési teszteknek vetnek alá a gyártás során, hogy megfeleljenek KW minőségirányításunk magas színvonalának. Minden egyes lengéscsillapítót és felfüggesztési készletet alaposan tesztelnek. Természetesen német gyártóként 2 év garanciát adunk több mint 4600 alkalmazási területű felfüggesztési megoldásunkra, amelyek felülmúlják az OEM minőséget.

A KW Variante2 állítható sportfutóművek 100%-ban rozsdamentesek és korlátlan élettartammal rendelkeznek minden időjárási körülmény között. Minden alkatrészt hosszú távú használatra terveztek. Sópermetezési teszt után a KW állítható sportfutóművek oxidációmentesek voltak. A magasságállítást még évek múlva is tökéletesen működik, persze egy felétellel:

Évente kétszer ajánlott lekezelni zsír spray-es, mely vízálló. Állításkor pedig távolítsuk el a menetes szárról a szennyeződéseket, majd utána indulhat a további hangolása!!!

- egyedileg állítható húzóerő (kirugózás)

- állítható lengéscsillapító technológia 16 pontos kattintással

- Rozsdamentes acél technológia "inox-line"

- Egyedi ültetés

- tesztelt beállítási tartomány

- Telepítésre kész komplett megoldás

- Kiváló minőségű alkatrészek a hosszú élettartam érdekében

- Teljes dokumentáció az egyszerű telepítés érdekében

Beállítás - Állítható csillapítás 16 kattintással.

16 kattintással állíthatja be a KW Variante2 állítható sportfutómű-vet. A csillapítás-beállítás megváltoztatja a menetdinamikát, ha a teljes kerékkészletet cseréli vagy téli gumit szerel fel. Az időjárásálló KW Variante2 állítható sportfutómű csillapítási karakterisztikáját szilárdabbra vagy kényelmesebbre állíthatod saját igényeid szerint.

KW Variante3 állítható sportfutómű:

Die neue KW Nomenklatur – einfacher und schneller zum idealen KW  Fahrwerkprodukt | KW Automotive Blog

A KW Variante3 állítható keménységű, állítható magasságú sportfutóművekkel sokkal többet érhet el, mint egy sportos ültetést.

A sportfutóműgyártóként és -beszállítóként szerzett hosszú tapasztalatunkra épül a nemzetközi motorsportokhoz, mint például az ADAC GT Masters, FIA GT1, FIA GT3, International GT Open, WTC, VLN és a legendás ADAC Zürich 24 órás Nürburgring túraautó-sorozatokhoz. .

A szabadalmaztatott KW-szelep technológia: hasonlóan a KW Racing programhoz tartozó állítható sportfutóművek, a KW Variante3 állítható sportfutómű is függetlenül állítható húzó-nyomó csillapításban, így lehetővé teszi a felfüggesztés egyedi beállítását.

Ezt az egyéni beállítási lehetőséget világszerte nagyra értékelik a sportautó-gyártók, tunerek és vezetők.

Tökéletes felfüggesztés a nagyobb vezetési élményért!

Az állítható KW alsó szeleppel tizenkét kattintással állíthatod be a keménységi tartományt.

A rozsdamentes acél ház alsó végén található szabadalmaztatott KW-szelepnek köszönhetően nincs szükség állítószerszámokra.

A KW Variante3 állítható magasságú sportfutómű egyedileg állítható csillapítási állandó beállításával közvetlenül befolyásolhatja a kezelhetőséget.

A járműtípustól függően a dugattyúrúd felső végén lévő KW ikercsöves lengéscsillapítók visszacsapó szelepeit egy beépített állítókerékkel vagy egy elforgatható állítókerékkel lehet beállítani, amely a szállítási tartalom részét képezi.

Az állítókeréken keresztüli visszaható erő növelésével az autó mozgása csökken. Nagyobb stabilitása lesz a nagy sebességű kanyarokban.

Ha például a kerék/gumi kombinációt (az autógyártó által jóváhagyott) nagyobb kerekekre cseréli, akkor a KW Variante3 állítható sportfutómű-vel tökéletesen be tudja állítani az autó kezelhetőségét.

KW Variante3 állítható sportfutómű kiváló minőségű, egyedi és tartós.

KW Variante3 állítható sportfutómű készletet a gyártás során kiterjedt minőségi teszteknek vetik alá, hogy megfeleljenek KW minőségirányításunk magas színvonalának. Csak így tudjuk teljesíteni elvárásainkat, hogy akár öt év garanciát adjunk KW Variante3 állítható sportfutóművünkre. A rozsdamentes acélból készült KW Variante3 állítható sportfutómű rugóstagok 100%-ban rozsdamentesek és korlátlan élettartamúak. Természetesen évente kétszer ajánlott lekezelni zsír spray-es, mely vízálló. Állításkor pedig távolítsuk el a menetes szárról a szennyeződéseket, majd utána indulhat a további hangolása!!!

Ez a funkció nagyon népszerű a teljesítmény-orientált a hangolási szcénában.

- egyedileg állítható húzóerő (kirugózás)

- Visszapattanó és kompressziós csillapítással állítható lengéscsillapító technológia

- Rozsdamentes acél technológia "inox-line"

- Egyedi, ültetés

- tesztelt beállítási tartomány

- Kiváló minőségű alkatrészek a hosszú élettartam érdekében

- Teljes dokumentáció a könnyű kezelés érdekében

- Állítható visszapattanás csillapítás 16 pontos kattintással

- Állítható kompressziós csillapítás 12 pontos kattintással

- Egyedi, egymástól független működő csillapítóerő-beállítás

Beállítás: A KW Variante3 állítható sportfutómű egyedileg állítható visszapattanási és kompressziós csillapítása

A KW Variante3 állítható sportfutómű készlet tökéletes kiegészítő a teljesítmény-orientált vezetők és tuningrajongók számára, akik nagy figyelmet szánnak a felfüggesztésükre.

A határon haladva így könnyen befolyásolható a kormányzás viselkedése, az iránystabilitás, a gumiabroncsok tapadása és kezelhetősége.

KW Variante4 állítható sportfutómű

KW Variante4:

KW Coilover Kit Version 4 for BMW G80 / G82 M3 / M4 (Competition) - MANHART  Performance - True High Performance Cars

A rozsdamentes acélból készült tekercsrugók KW Variante4 állítható sportfutómű készlettel megadja szupersportautójának a szükséges tartalékokat, hogy tovább növelje a menetdinamikát. A három irányban állítható, nagy teljesítményű lengéscsillapítók a csillapítás és az alacsony sebesség független beállításával, valamint a nagy sebességű kompressziós csillapítással az ADAC Zurich 24h Nürburgring többszörös összetett győzteseinek sikeres versenytechnológiáján alapulnak, és a járműtől függően sajátos kialakítású, alumínium felső tartókkal is rendelkeznek. A KW Variante4 állítható sportfutómű-et kizárólag kiválasztott, nagy teljesítményű járművekhez fejlesztették ki, amelyek a KW felfüggesztési technológiánkkal biztonságosabban vezethetők a menetdinamikai határon.

- 3 irányban állítható, nagy teljesítményű lengéscsillapítók rozsdamentes acélból készült rugókkal

- Különálló és független lengéscsillapító beállítás:

- Visszapattanó csillapítás 16 pontos kattanással (keményebb) / (puhább)

-Alacsony fordulatszámú csillapítás 6 pontos kattintással (keményebb) / (puhább)

- Nagy sebességű csillapítás 14 pontos kattintással (keményebb) / (puhább)

- Két alapbeállítás kényelmi beállítással és teljesítménybeállítással

- Autótól függően az alumínium felső tartók a összsúly szerves részét képezik

KW Clubsport állítható sportfutómű

KW Clubsport 3-way coilover with new KW valve technology - Tires & Parts  News

A KW Clubsport állítható sportfutómű alkalmazza az autósport világából a pályára és utcai használatra vonatkozó technika csúcsát!
A KW Clubsport állítható sportfutóművek a KW csúcskategóriás versenytechnológiáját a karbantartást nem igénylő KW OEM alkatrészekkel és alkatrésztanúsítvánnyal kombinálják.
A világ legkeményebb versenypályájára tervezték: a Nürburgring Nordschleifére.
A KW Clubsport állítható sportfutóművek lehetővé teszik a különböző pályafelületekhez, éles kanyarokhoz és hirtelen irányváltáshoz való alkalmazkodást. A KW Clubsport állítható sportfutómű a 20,8 km hosszú Nürburgring Nordschleife pálya híres kanyarulatain otthonosan teszi a dolgát.

Számos különböző versenysorozat támogató futóműgyártójaként. A KW 6 ADAC Zurich 24 órás győzelmet aratott 10 év alatt a híres nürburgringi pályán és az ADAC GT Masters 2011 bajnokságon. Több mint 70 versenycsapat van felszerelve KW Clubsport állítható sportfutómű rendszerrel a VLN Endurance Championship sorozatban. Ezek a versenycsapatok a KW versenyzési szakértelmére és tapasztalatára támaszkodnak járműveik beállításánál. Ez az információ tükröződik a KW Clubsport állítható sportfutómű rendszerek fejlesztésében.

A KW V3 Clubsport és a KW V4 Clubsport számos beállítási lehetőséget kínál a felhasználónak. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a vezetési stílusának megfelelően állítsa be a felfüggesztés beállítását, és beállítsa vagy hozzáigazítsa a jármű gumiabroncs-/kerék-beállítását.

A húzás-nyomás csillapítása, keménységállítás egymástól függetlenül, kézzel állítható a beépített állítószerkezet segítségével. Az állítható toronycsapágyak bizonyos típusokhoz opcionálisak.

KW Variante4 Clubsport állítható sportfutómű:

KW coilover kit V4 Clubsport incl. support bearing suitable for F8x M3 M4  BMW » Burkhart Engineering

A Nordschleife tesztterületként és a 7 oszlopos szerelék segítségével a KW kifejlesztette a KW V4 Clubsport állítható sportfutómű készletét. A kerékterhelés, a jármű tömege és az alváz megerősítései (megnövelt karosszériamerevség) mind figyelembe vehetőek a KW V4 Clubsport beállítási lehetőségeivel. A KW V4 Racing Clubsport állítható sportfutómű hasonlóan az alacsony és nagy sebességű kompresszió beállítása a KW szabadalmaztatott kétszelepes vezérlőjén keresztül történik a külső tartályon keresztül.

Kézzel változtathatja az alacsony fordulatszámú kompressziós csillapítást hat pontos kattintással a lila állítókeréken. Az arany beállító kerék lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy 14 pontos kattintással módosítsa a nagy sebességű kompressziós csillapítást. A visszapattanás-beállítás 16 állítható kattanással rendelkezik, amely észrevehető változást jelent a visszapattanás beállításában. A visszapattanó erők csökkentése kényelmesebb vezetési minőséget biztosít az országúti vezetéshez.

- 16 pontos kattanás a visszapattanás-szabályozás csillapításában

- állítható kompressziós csillapítás 6 kattanással alacsony fordulatszám tartományban és 14 pontos kattintással a nagy sebesség tartományban

- tesztelt beállítási tartomány

- Kiváló minőségű alkatrészek a hosszú távú tartósság érdekében

- Független csillapítási erő állítható alumínium gömbcsapágyas felső rögzítésekkel

Beállítás:
A KW V4 Clubsport állítható sportfutóművek rugalmasságot biztosítanak a járműbeállításakor, pillanatok alatt lehet hangolni a különböző versenypályák felületéhez, jelemzőihez.

KW DDC "Plug & Play"

KW DDC PLUG & PLAY coilover kit suitable for T6 VW Multivan Transporter -  BE-Vanlife

A KW DDC (dinamikus csillapítás-szabályzás) állítható futómű készletének Plug & Play megoldását a VW csoportos autókra fejlesztették ki, melyek szabványos elektronikus csillapítás-szabályozással (VW DCC) rendelkeznek. A hagyományos lengéscsillapítók könnyen kicserélhetők a KW DDC állítható futómű készletre. A lengéscsillapító működtetésére beépített meglévő vezérlőegység és a belső kapcsoló megmarad. A KW DDC állítható futómű készlet elsőként ötvözi egy KW lengéscsillapító rendszerének előnyeit a hagyományos csillapítás-szabályozás kényelmével. Egy gomb megnyomásával a vezető választhat a Comfort, Normal, és a Sport-beállítás között. Emellett a KW DDC állítható futómű készlet lehetővé teszi az egyéni ültetést a TÜV által tesztelt, jóváhagyott tartományban.

KW DDC állítható futómű készlet DDC ECUKW DDC - ECU coilovers inox | KW automotive UK Ltd.

KW DDC (dinamikus csillapítás-szabályzás) állítható sportfutómű készlet elektronikus vezérlő egységgel (ECU) ellátott változata, hogy olyan autóba is beszerelhető legyen, amiben gyárilag nem elektronikusan állítható lengéscsillapítók vannak. A készlet magában foglalja a KW sport rugókat, az elektronikusan vezérelt lengéscsillapítókat, egy nagyteljesítményű vezérlőegységet, a kábel csomagot irányító kapcsolóval és részletes útmutatót a könnyű beépítés érdekében. A KW DDC állítható sportfutómű készlet három különböző lengéscsillapító beállítást tesz lehetővé. Egy gomb megnyomásával a vezető könnyedén választhat a Sport-alap, az igazán sportos és teljesítményközpontú Sport+ és a Comfort beállítások közül. A KW állítható sportfutómű készlet magasságállítása lehetővé teszi az egyéni ültetést is a TÜV által tesztelt, jóváhagyott tartományban.(0 szavazat)1 csillag: szerintem ez egy igazi kotlófészek, 5 csillag: ez gyönyördíjat érdemel.


Írta: Devil Tuning Bali

Címkék: KW állítható magasságú állítható keméységű futómű, KW állítható magasságú futómű, KW állítható keméységű futómű, KW VARIANTE 4, KW DDC ECU, ÁLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ SPORTFUTÓMŰ, ültetés, Kw futómű leírás, Kw futómű leírások, KW futóműA Te beszólásod helye itt van... Kw Tuning futóművek

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Kw Tuning futóművek

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

 

 

VIP tagság


Email:
Jelszó:
VIP tagság regisztráció
Elfelejtett jelsz?

BALÁZS
 
SEGÍT NEKED IS...
70 / 2345600
 
A Tuning Pápa mindenben segít! (Sőt TAJ számból jósol is.) Kérdezz bátran Balitól, mert ő tuning ügyben képben van és tök szívesen segít neked. Melyik tuning cucc lesz jó az autódhoz és melyik nem? Melyiket érdemes megvenni? Hívd most! Csekkjobári rákkjobári!
INGYEN IS HÁZHOZ VIHETJÜK...
300.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen, a nagyméretű, vagy súlyos csomagok kivételével, alatta 2.500 Ft-ért küldjük a csomagod futárszolgálattal.
 
2 TERMÉKNÉL AJÁNDÉK JÁR...
Kérdezés nélkül, értéktől függően egyre komolyabb ajándékot kapsz, ha legalább két terméket vásárolsz a Devil tuning butik kínálatából.
 
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA...
Semmi pánik! Mentőt nem hívunk időben, de itt a Devilnél minden tuning motyóra 14 napos pénz-visszafizetési és cseregaranciát kapsz.
 
AKÁR FÉLÁR ALATT IS MEGVEHETED...
Olcsón eltékozolt vadiúj tuning alkatrészek az OUTLET-ben. Minden ami beragadt, vagy visszavett termék, akár féláron, vagy alatta.
 
MEGÉRI KÖVETNI MINKET...
Érdekelnek a profi és ízléses tuning autók? Kíváncsi vagy a legmenőbb tuning trendekre? Akkor kövess minket az alábbi közösségi oldalakon is...

autotuningbolt devil_tuning Devil Tuning

Tuning blogBeszólásokTuning fórum


Használt tuning adás-vétel
Tuning fórum autómárkák szerint
Köpködés és anyázás
Tuning élet, sztorik, találkozók
Tuning fórum
Tuning stílusok
Segítség a DEVIL TUNING oldal használatához
Klubok

FórumbanÚj tagok


Malibu38
Malibu38
Gyömrő

Dominick
Dominick
Budapest

Lolman
Lolman
Petőháza

Gyglorand
Gyglorand
Szeged

sesteberereste
sesteberereste
Budapest


 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Autótuning üzlet és webshop
Tuning tippek! Tuning alkatrészek, tuning tanfolyam és tuning közösség. Ingyenes autótuning e-mail tanfolyam! 10 végzetes hiba, amiért kiröhögik a tuningautódat! Fékrendszerek, külső optikai tuning, sportkipufogók, leömlők, sport levegőszűrők, futómű, alufelnik, versenyfelszerelések.

Telefonszám:
+36.70.23456.00

E-mail:
info@deviltuning.hu

Üzlet:
4032, Debrecen, Böszörményi út 151.

Nyitvatartás:
Hétfő: 09-18
Kedd: 09-18
Szerda: 09-18
Csütörtök: 09-18
Péntek: 09-18
Szombat: 09-13
Vasárnap: zárva

Cégadatok:
Cégnév: Patkós Balázs egyéni vállalkozó
Székhely: 4032 Debrecen, Böszörményi út 151.
Telephely: 4032 Debrecen, Böszörményi út 151.
Adószám: 63172942-2-29
Cégjegyzékszám: 5138688
Ügyvezető: Patkós Balázs

Autótuning viszonteladó partnereket keresünk a következő városokban:
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...
autotuningbolt devil_tuning Devil Tuning


Téma: Kw Tuning futóművek - tuning