KÜLSŐ OPTIKA BELSŐ OPTIKA MOTOR FUTÓMŰ SPORTFÉK LEVEGŐSZŰRŐ SPORTKIPUFOGÓ VERSENYFELSZERELÉS ALUFELNI

tag info
kiskoko


Kalocsa
Hozzászólások: 362
Reg.: 2009.10.08.


Adatlapja Adatlapja
tuning autója tuning autója
Blogja Blogja
Képei Képei
Videói Videói
Ezeket vette meg Ezeket vette meg
Üzenőfal Üzenőfal
Klubtagságai Klubtagságai
Ismerősei Ismerősei
Naplója Naplója
Hozzászólásai Hozzászólásai

Tuning kereső


Írd ide az autód típusát pl: astra. Figyelem!!! Az univerzális tuning termékeket nem fogja kidobni a kereső!


tuning Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó tuning kereső szó:

vaskereszt matrica, vw polo 9n3, cls hűtörács, toyota corolla e15, sport ülés, fiat ducato gallytör, stilo, VW golf kormány, bmw x6 x6m-design, volkswagen vento

További kereső szavak:

tuning, opel, golf, astra, eladó, ford, devil, lámpa, használt, honda

Tuning alkatrészekTuning cimkékÚj tuning autók


forth még tuning mentes autója
VW Golf 4 autó
R1co félkész tuning autója
Ford Focus autó
Takezó tuning autója
VolksWagen Polo Classic autó
Richyke13 félkész tuning autója
Skoda Octavia 2 2010 autó
Nelli0614 még tuning mentes autója
BMW e39 autó
További tuning autók...

Új tuning képekTuning gyártók


Tuning alkatrészek

 

 

 
kiskoko blogja


 Legrégebbivel kezdve
Calibrás lettem

Nos megtörtént a váltás, de nem Celica, hanem egy Opel Calibra aszfaltszaggató :) Sajna nagyon el van hanyagolva....... Nem törődött azzal sem,hogy az ablakokat nem lehet rásegítés nélkül le és felhúzni és még sok apróság.Csúnyán lett a két hátsó sárvédőív kilakatolva(házilag) ,így rendeltem neten javítóívet,aztán fényezés. Bár nem tudom megmaradjon-e a piros szín,tetszik az arany,lilametál,vagy a "Mazdazöld". Jövő héten jönnek az MK tükrök is,aztán majd szépen alakul. Valami olyasmit akarok kihozni belőle,amik a képen vannak,de majd elválik melyik valósul meg. Mindenesetre most nem kapkodom el....... Ha 2 évbe is beletelik míg kész lesz,csak megfontoltan.

Képek:
Az előre, vagy hátra lapozáshoz, kattints a kép jobb, vagy bal oldalára.
A képek áttekintéséhez húzd az egeret a kép alatti menü feliratra.
2012. 07. 18. 16:18


Cimkék: (0 szavazat)
2 hozzászólás


Egy kis váltás........

 Sziasztok! Családi okok miatt(válás) kis időre megválok a Suzukitól,míg nem tudok swift sportot venni és amúgyis elegem van a hitelekből........ Vérzik érte a szívem,de ez van,tehát eladó az autóm :( Helyette egy Toyota Celicára gondoltam,mert nagyon tetszik és egyszer szerettem volna mindig is egy sportautót. A népítéleten jókat olvastam róla és az alkatrészárak sem drágák...... Autóvásárlás előtt ezekről tájékozódom :) Viszont az itt jelenlévő tulajok véleményére is kíváncsi lennék,köszi előre is!!!!!

Képek:
Az előre, vagy hátra lapozáshoz, kattints a kép jobb, vagy bal oldalára.
A képek áttekintéséhez húzd az egeret a kép alatti menü feliratra.
2011. 12. 19. 14:19
(0 szavazat)
5 hozzászólás


Watermelon car

Sziasztok!
 
Sikerült egy újabb elmebeteg autójára rátalálnom a neten.Elképzelni sem tudom,hogy találhatja ki egy ember,hogy görögdinnye stílusban alakítsa az autóját.Szerencsére belülről kihagyta a dinnyemagokat

Képek:
Az előre, vagy hátra lapozáshoz, kattints a kép jobb, vagy bal oldalára.
A képek áttekintéséhez húzd az egeret a kép alatti menü feliratra.
2010. 10. 23. 18:36


Cimkék: (2 szavazat)
2 hozzászólás


Batman tuning

Szeretek a tuninggal foglalkozni,esetleg ötleteket meríteni más emberek munkái alapján és viszek bele egy kis egyediséget,tehát alaposan megtervezett vonalon szeretném megalkotni az autóm,hogy ne a kotlófészek kategóriába tartozzon majd.Szóval szörfözgettem az oldalak között és láttam nagyon jól megépített autókat szép számmal,de ugyanennyi kotlót is látok,amit megosztanék most veletek.Az elejét látva még csak mosolyogtam,de mikor megláttam a hátulját,komolyan mondom szemrákot kaptam!!!!Tessék véleményezni eme fantasztikus autócsodát.

Képek:
Az előre, vagy hátra lapozáshoz, kattints a kép jobb, vagy bal oldalára.
A képek áttekintéséhez húzd az egeret a kép alatti menü feliratra.
2010. 08. 17. 13:11
(2 szavazat)
3 hozzászólás


Tuningnapló 2

Eltelt egy kis idő az utólsó bejegyzés óta és lettek apró változások is.Pótféklámpára swift matrica,műszerfalra kiegészítő a karosszéria színében,ami még nincs teljesen kész,de ami késik nem múlik és bőr váltógomb.Viszont nem ezért írok leginkább.Pár hónapja a regisztrálásom óta volt alkalmam alaposan körülnézni itt és nem értem,hogy miért kell annyit fikázni más autóját.Szegény autótulaj kis pénzéből felrak változásáról képeket és jönnek a dúvadak/tisztelet a kivételnek/,hogy ez kevés,meg ültetés,felni,fólia és hogy így ratyi,hányadék stb!Meghogy ne krómos lámpát és ilyen-olyan küszöböt stb.Könyörgöm!Nem vagyunk telesza*va pénzzel,hogy mindent egyszerre és akkor csilli-villi.A másik meg,valószínűleg sokatokkal az életben nem fogok találkozni,így az autómmal sem.Viszont én nézem minden nap,ezért hadd legyem már olyan,ami nekem tetszik!Épp az imént kaptam egy rosszaló megjegyzést a bizonyíték,hogy nem papírautó című videómra és ez kikívánkozott belőlem.Senkire nem haragszom,mert van jó fej közöttetek,aki jó tanáccsal akar ellátni és nem szeretné,hogy telematricázott kotlófészek legyen a végeredmény.Minden ilyen ismerősömnek köszönetet mondanék.Ők tettek a legtöbbet az autómhoz.A többiek,akik nem tartoznak az ismerőseim körébe,a rosszaló beszólásaival kíméljenek meg,köszönöm!

2010. 03. 11. 19:53


Cimkék: (4 szavazat)
7 hozzászólás


Tuningnapló

Ez a blog várhatóan egy végeláthatatlan iromány lesz,mert mint tudjuk,akit megcsap a tuning szele,nem fogja tudni abbahagyni.Itt az autóm alakulásának folyamatait olvashatjátok,melyeket időbeli sorrendben képekkel illusztrálok autóm alakulása albumomban.Igazából véletlenszerűen talált rám a tuning világa,már nem is emlékszem hogyan,de ilyen véletlen találtam rá erre az oldalra is és köszönöm Devil Balinak,hogy közétek tartozhatok.2010-et írunk,kezdődjék hát a tuningőrület!!!!!!!!!!!!!
Január 8.-án sikerült hozzájutni egy króm lexus hátsó tuninglámpához.Eredetileg fekete ledeset akartam,de ezt nem tudtam kihagyni potom 12 000 ft-ért.Bravúrosan jutottam hozzá ugyan,de meglett.Ismerőseim tudják mit értek ez alatt.           Oki84 barátommal sikeresen be is szereltük.
Február 1: Lekerült a csomagtartóról minden fölösleges márkajel,a letisztult formát követve.Egy szépséghibája mindig is lesz az autónak.Leszedhető ugyan a vonóhorog,de lusta vagyok fel-le rakosgatni.Ha elnyeri az optikai tuning végleges formáját,bízom benne,hogy nem a vonóhorog fog előtérbe kerülni.Akinek meg nem tetszik,ne nézzen rá!Kizárólag tuningtali alkalmával venném le.Folyt.köv.a fényezéssel tavasszal.

2010. 02. 01. 14:43


Cimkék: (2 szavazat)
21 hozzászólás


Tuningfényezés legalizálása.

A fényezés blogomban írtam gyakorlati és elméleti variációkról,viszont itt a törvényes utat szeretném tudatni veletek.Ehhez a bloghoz Lancer információi segítettek,akár az övé is lehetne.Ez úton is szeretném neki megköszönni.Ha valaki nyugodtan akar aludni,egész egyszerűen csak bemegy az okmányirodába és bejelenti a változást.Én sem hittem volna,de potom 6000-be fáj csak az új és hivatalos forgalmi,ami már tartalmazza autónk nem mindennapi megjelenését.A másik fontos dolog,hogy a rendőr bá se baszogat fölöslegesen.Úgyis beleköt a tuningautóba,legalább ez a rész fogja be a száját.Tegyünk meg min dent annak érdekében,hogy mi kerüljünk ki győztesen!!Főleg,ha ez szinte semmibe se kerül.

2010. 01. 05. 13:25


Cimkék: (4 szavazat)
10 hozzászólás


Suzuki

Kicsit sértve érzem magam,mikor a hozzászólásokban ócsárolják a suzukit olyanok,akik talán kevésbé ismerik úgy,mint én. Öt évig dolgoztam a Magyar  Suzuki Zrt beszállítójának. A korábbi modellek lehet,hogy úgymond papírból vannak /swift1,wagonR+,ignis,alto/és könnyen törik,de nem is száguldozásra és az utakra tervezett töréstesztnek terveztek egy autót sem!Máskülömben az újabb modellek /swift2,sx4,splash,grand vitara/vastagabb lemezből készültek,mit bármely opel,vw stb. Sőt! Hogy tovább menjek:szervízműhelyek szerint,ha suzuki lenne a gépjármüpark, becsukhatnák a boltot,mert a motor szinte elnyűhetetlen.Biztonságot tekintve,oldalmerevítők az ajtóba építve,merevítés az alvázon,ezzel biztosítva a gyűrődési zónát az utasok védelmében.Bizonyíték a 4 csillagos törésteszt!Bevallom minden más suzuki modell jobban tetszik,mint a swift,de amiért mégis
rá esett a választás,egy jó útra tért autótolvaj véleménye segített:fényes nappal ellophatatlan,vagy csak nagy kár árán lehet,viszont úgy nem érdemes!Ha más tárggyal próbálják nyitni az ajtót,szabadon forog a zárbetét,míg más autókat egész egyszerü trükkökkel nyitnak.Mindezek felett a swift a legdinamikusabban vezethető modell és nagyon jó tuning alap.Mindent összefoglalva:nekem valahol szívügyem a suzuki,hiszen rengeteg szaladgál a kezem által gyártott alkatrészekkel.Lehet,hogy a deviltuning oldalon regisztrált suzukitulajok autói is.Tehát ne utáljátok,mert van olyan jó autó,mint bármelyik más!

2009. 10. 08. 23:00
(5 szavazat)
17 hozzászólás


Fényezés

Az autó fényezése az egyik legszembetünöbb designelem.Állítólag,ha a fényezendő felület nem haladja meg a 20%-ot,nem kell rá hatósági vizsga.Így a müszakin sem lehet gond.Szerintem!Nos utánaérdeklődtem a témának:elméletben be kellene jegyeztetni a színváltozást.Az okmányirodáig útvonal engedélyt kell kérni,hogy ne bűntessék a forgalmi engedélytől eltérő változást.A gyakorlat más!Öcsém majdnem fele arányban fényezte két színnel a vectráját és műszaki vizsgán nem foglalkozott vele senki,hogy miért kétszínü.Mielött valaki kétkedne,nem fizetett csúszópénzt!Két színe lehet az autónak,három nem.Aki három színt szeretne,annak végig kell járnia a hatósági hercehurcát.Öcsém festésének arányairól a tuningautók albumomban találtok képeket.

2009. 10. 08. 21:24
(3 szavazat)
Szólj hozzá!


 Legrégebbivel kezdve

Egy oldalon megjelenő elemek száma:  

 

 

VIP tagság


Email:
Jelszó:
VIP tagság regisztráció
Elfelejtett jelsz?

BALÁZS
 
SEGÍT NEKED IS...
70 / 2345600
 
A Tuning Pápa mindenben segít! (Sőt TAJ számból jósol is.) Kérdezz bátran Balitól, mert ő tuning ügyben képben van és tök szívesen segít neked. Melyik tuning cucc lesz jó az autódhoz és melyik nem? Melyiket érdemes megvenni? Hívd most! Csekkjobári rákkjobári!
INGYEN IS HÁZHOZ VIHETJÜK...
200.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen, a nagyméretű, vagy súlyos csomagok kivételével, alatta 2.100 Ft-ért küldjük a csomagod futárszolgálattal.
 
2 TERMÉKNÉL AJÁNDÉK JÁR...
Kérdezés nélkül, értéktől függően egyre komolyabb ajándékot kapsz, ha legalább két terméket vásárolsz a Devil tuning butik kínálatából.
 
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA...
Semmi pánik! Mentőt nem hívunk időben, de itt a Devilnél minden tuning motyóra 14 napos pénz-visszafizetési és cseregaranciát kapsz.
 
AKÁR FÉLÁR ALATT IS MEGVEHETED...
Olcsón eltékozolt vadiúj tuning alkatrészek az OUTLET-ben. Minden ami beragadt, vagy visszavett termék, akár féláron, vagy alatta.
 
MEGÉRI KÖVETNI MINKET...
Érdekelnek a profi és ízléses tuning autók? Kíváncsi vagy a legmenőbb tuning trendekre? Akkor kövess minket az alábbi közösségi oldalakon is...

autotuningbolt devil_tuning Devil Tuning

Tuning blogBeszólások


16:35: Helló azt szeretném kérdezni hogy ennek a sport kipufogónak a bemenete mekkora

20:02: Üdvözlettel. Szeretnék vásárolni egy ilyen számú supersprint kipufogó dobot Önöktől az ...
Supersprint Alfa Romeo 147 GTA 3.2i V6 (250 Hp) 2002-től (754606) Racing típusspecifikus tuning hátsódob, sportkipufogó
02:11: Helló ~ Lehet-e küldeni ezt a terméket Németországba? Mennyibe kerül a szállítási költség? Az anyag ...
Lester Citroen C2, 2008.05-ig, ABS tuning lökhárító toldat
NoizeE36 09:02: Köszi ...
Frankó!
A regisztrációd már éles, de van még valami...

21:09: Nekem egy 2003 évjáratú SL 55 AMG tip. van. Érdeklődnék, hogy a fenti R230 CL63 Style hűtőrács ...
Tuning-Tec Mercedes R230, 2001-2006-ig, CL63 Style, króm-fekete tuning hűtőrács
MarrK05 23:00: Köszi a ...
Frankó!
A regisztrációd már éles, de van még valami...


Tuning fórum


Használt tuning adás-vétel
Tuning fórum autómárkák szerint
Köpködés és anyázás
Tuning élet, sztorik, találkozók
Tuning fórum
Tuning stílusok
Segítség a DEVIL TUNING oldal használatához
Klubok

FórumbanÜzenőfal


tuning Elejéretuning Visszatuning Hozzászóloktuning Következőtuning Végére

Szia!
Az érdekelne hogy vw mk5 golf 1.6 trendline alap felszerelt modellhez jó lenne ez a tuning hűtőrács ?
[katt]

[katt]
Pulsar 20:31: Hali Bali!
Állítható futóműre lenne szükségem.
De sajnos az itt felsorolt autó típusok között nem szerepel az autóm.(Vagy csak nem vettem észre)
Egy 2015-ös Nissan Pulsar c13 1618cm 140kw.
Azért írok neked hátha tudsz segíteni.
Előre-is köszi.
Üdv:Zoli
Devil Tuning Bali 13:14: Tisztelt Kállai Zoltán Úr!

Igen, melléklem:

[katt]

Szállítási ideje 1, 1.5 hét.

Tisztelettel:
Patkós Balázs

T Cím !
Érdeklődnék hogy Peugeot 208 GTI (2015) Hátsó sport dobot lehet-e kapni.

Köszönettel.Kállai Zoltán
sziasztok adott egy astra f sedan sportdobot szeretnék rá de 1997? melyik lenne jó rá köszi
 

sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a g60- as fix futomű ültetőszetett bele lehet rakni 19e 1g1 es be is????

TCs 20:54:
 SZÓVAL AZ ELSŐ ŰZENET NEM EGÉSZEN JÖTT ÖSSZE.Azt szeretném megkérdezni,hogy a kis CORSA-mat,SZERETNÉM leültetni fix magasságútuning sportfutómű TA TECHNIX -60/40 ARÁNYBAN.HA VAN VALAKINEK TAPASZTALATA EZZEL KAPCSOLATBAN  ˙( KINÉZET,RUGÓZÁS MENNYIRE MARAD KOMFORTOS,MEKKORA FELNIT ÉRDEMES HOZZÁTENNI AHOZ ,HOGY IGAZÁN JÓL NÉZZEN KI.STB,STB,STB.MINDEN VÁLASZ ,HOZZÁSZÓLÁST TAPASZTALATOT SZIVESEN FOGADOK.  KÖSZI.

 


VW Ricsi 16:15: Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy VW POLO 6N1 van Nekem, ki szeretném cserélni a kormányt csak az a baj, hogy légzsákos és a műszerfalon megjelenik hiba kódnak a légzsák, azzal lehet kezdeni valamit vagy csak a műszerfalon?
Előre is köszönöm
Üdv. Lenne egy kérdésem.
BMW 320TD 2.0 E46 (2004)-hez hol tudnék a legjobb áron hozzájutni lengőkar szetthez? (lengőkar, trapzézgömbfej, szilent stb)
T Cím !
Érdeklődnék hogy Mazda MX 5 Nc 1-hez milyen széles nyomtávszélesítőt lehet felszerelni,és hogy az első kerekekhez is felszokták szerelni?
Köszönettel.
Farkasdi Zsigmond
0630 311 3801.
tuning Elejéretuning Visszatuning Hozzászóloktuning Következőtuning Végére


Új tagok


zenonio
zenonio


Semler
Semler
Budapest

Zozi
Zozi
Veszprém

SEBESSEGMAMOR
SEBESSEGMAMOR
Keszthely

Leon1. 8t
Leon1. 8t
Debrecen


 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Autótuning üzlet és webshop
Tuning tippek! Tuning alkatrészek, tuning tanfolyam és tuning közösség. Ingyenes autótuning e-mail tanfolyam! 10 végzetes hiba, amiért kiröhögik a tuningautódat! Fékrendszerek, külső optikai tuning, sportkipufogók, leömlők, sport levegőszűrők, futómű, alufelnik, versenyfelszerelések.

Telefonszám:
+36.70.23456.00

E-mail:
info@deviltuning.hu

Üzlet:
4032, Debrecen, Böszörményi út 151.

Nyitvatartás:
Hétfő: 09-18
Kedd: 09-18
Szerda: 09-18
Csütörtök: 09-18
Péntek: 09-18
Szombat: 09-13
Vasárnap: zárva

Cégadatok:
Cégnév: Patkós Balázs egyéni vállalkozó
Székhely: 4032 Debrecen, Böszörményi út 151.
Telephely: 4032 Debrecen, Böszörményi út 151.
Adószám: 63172942-2-29
Cégjegyzékszám: 5138688
Ügyvezető: Patkós Balázs

Autótuning viszonteladó partnereket keresünk a következő városokban:
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...
autotuningbolt devil_tuning Devil Tuning


Téma: Tuning tippek - DEVIL TUNING