KÜLSÕ OPTIKA BELSÕ OPTIKA MOTOR FUTÓMÛ SPORTFÉK LEVEGÕSZÛRÕ SPORTKIPUFOGÓ VERSENYFELSZERELÉS ALUFELNI

Tuning keresõ


Írd ide az autód típusát pl: astra. Figyelem!!! Az univerzális tuning termékeket nem fogja kidobni a keresõ!


tuning Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó tuning keresõ szó:

t, mitsubishi l200, audi 80, nissan x-trail, peremes felni, alfa romeo 166 tunin, bmw e46, suzuki ignis benzins, mazda 6, ford focus

További keresõ szavak:

tuning, opel, golf, astra, eladó, ford, devil, lámpa, használt, honda

Tuning alkatrészekTuning cimkékÚj tuning autók


JoeyVinyl tuning autója
autó
INCO-EK9 még tuning mentes autója
Honda Civic 1998 1.5 VTEC autó
Gerike0822 még tuning mentes autója
Suzuki swift autó
pep211 még tuning mentes autója
Mercedes-Benz w211 E-Class autó
forth még tuning mentes autója
VW Golf 4 autó
További tuning autók...

Új tuning képekTuning gyártók 

 

 

tuning - Vsrli tjkoztatVsrli tjkoztat

 

Az oldal vgiggrgetse nlkl az albbi linkekre kattintva is elrheti az informcikat:

 

ltalnos szerzdsi felttelek (SZF)

 

Adatvdelmi nyilatkozat

 

Adminban szmber tovbbi cikkekhez

 


 

 

SZF Kinyomtatsa / Mentse

 

 

ltalnos Szerzdsi Felttelek  
a deviltuning.hu webruhzbl trtn vsrlsra

 

Hatlybalps idpontja: 2014.01.01

 

I. ltalnos informcik

 

 

1.1. Az Elad adatai


A deviltuning.hu webruhz s a weblap zemeltetje:

Cgnv: Patkós Balázs egyéni vállalkozó
Szkhely: Debrecen 4032, Böszörményi út 151.

Telephely: 4032 Debrecen, Böszörményi út 151.
Adszm: 63172942-2-29

Cgjegyzkszm: 5138688

gyvezet: Patkós Balázs

E-mail cm: info@deviltuning.hu


Trsasgot nyilvntartsba vev szerv: [nyilvbavevoszerv]Trhely szolgltat:

Nv: Idea-NET Solutions Kft. 4225 Debrecen, Telek u. 60.

Szkhely: 4225 Debrecen, Teleki u. 60.

E-mail: info@ideanet.hu

Cgjegyzkszma: 09-09-022526
Adszma: 23796100-2-09
A bejegyz brsg megnevezse: Debreceni Trvnyszk Cgbrsga

 

1.2. Fogalmak

 

Elad: a webruhz zemeltetje, amely a webruhzban knlt rut rtkest szolgltatst nyjt 1.1. pontban meghatrozott jogi szemly
 

Vev: az a termszetes, illetve jogi szemly vagy jogi szemlyisg nlkli szervezet, aki/amely a webruhzzal adsvteli szerzdst kt
 

Felek: az adsvteli szerzdsben szerepl szerzd szemlyek, az Elad s a Vev egyttesen
 

Adsvteli szerzds: a Felek kztt a webruhz knlatbl a Vev ltal kivlasztott ru tulajdonjognak truhzsra irnyul szerzds
 

ru: a webruhzban az Elad ltal eladsra knlt termk
 

Vtelr: az a brutt, ltalnos forgalmi adt tartalmaz r, amelyen az Elad az rut eladsra knlja
 

Szllts: az adsvteli szerzds trgyt kpez runak a Vev ltal megjellt cmre trtn eljuttatsa s a Vev ( vagy megbzottja) rszre trtn tadsa
 

Szllt: az Eladval szerzdtt futr szolglat, vagy postai szllt
 

Szlltsi dj: a vtelron fell az ru kiszlltsnak ellenrtkeknt megfizetsre kerl sszeg
 

Webruhz: elektronikus ton, tvollevk rszre, ellenszolgltats fejben nyjtott szolgltats, amelyhez a szolgltats ignybe vevje egyedileg fr hozz
 

 

1.3. A webruhz ltalnos bemutatsa

 

A webruhzban trtn vsrlssal adsvteli szerzds jn ltre az Elad s a Vev kztt.


A webruhzban trtn vsrls felttele, hogy a Vev magra nzve ktelezen elfogadja a jelen ltalnos Szerzdsi Feltteleket, amelyrl a megrendels menete folyamn jognyilatkozatot tesz.


A webruhzban trtn vsrls esetn a jelen ltalnos Szerzdsi Felttelekben lertak szerint a megrendelssel a Vev vteli ajnlatot tesz, amelynek visszaigazolsval jn ltre az adsvteli szerzds e az Elad s a Vev kztt. A ltrejtt szerzds nem minsl rsbeli szerzdsnek, az elektronikus ton megtett jognyilatkozattal jn ltre. Az Elad a szerzdst annak szma szerint tartja nyilvn a vsrls napjtl szmtott 6. naptri v utols napjig. A vsrls napja a megrendels visszaigazolsnak napja.


A szerzdskts nyelve magyar.


A szerzds a magyar jog hatlya al tartozik.
 


II. Elektronikus szerzdskts (vsrls) menete

 


2.1. Az ru bemutatsa, rak, akcis termkek

 

A webruhzban minden ru kppel s lerssal kerl bemutatsra, amely megknnyti a vsrl szmra az ru kivlasztst s a vsrls melletti dntst. Mindezek mellett felhvjuk a figyelmet arra, hogy az oldalakon tallhat kpek csak illusztrci cljra szolglnak, a tnyleges termkek eltrhetnek a kpen ltottaktl.


Az oldalakon szerepl rak tartalmazzk az ft.


A webruhz az rvltozs jogt fenntartja, minden elzetes bejelents nlkl. raink, illetve termkeink folyamatosan vltozhatnak, bvlhetnek. rvltozs esetn a mr megrendelt rut a rendelskori ron szlltjuk.


A webruhzban olykor akcikat knlunk, az egyes akcikat a webruhz egyrtelmen feltnteti, az akci keretbe tartoz termkek, s a vonatkoz kedvezmnyek megjellsvel. Az akcis ruk esetben az akci minden esetben a megadott dtumig, vagy a kszlet erejig tart.

 

 

2.2. Az ru kivlasztsa, a vsrls menete

 

Az rurl annak kpre kattintva s annak lersban treksznk a legszlesebb kr, a vsrl dntst elsegt informcikat megadni. Az ru kivlasztsa a "Kosrba" helyezssel trtnik. Ezt kveten md van jabb ruk kivlasztsra s kosrba helyezsre, kivlasztott ruknak a kosrbl val eltvoltsra, vagy a vsrls vglegestsre s a rendels feladsra.


Amennyiben a Vev az ruk kivlasztst befejezte, a vsrlshoz szksges adatokat (vev neve, szlltsi cme, e-mail cme, telefonszma) meg kell adnia.


Elad a szerzds ltrehozsa, tartalmnak meghatrozsa, mdostsa, teljestsnek figyelemmel ksrse, az abbl szrmaz djak szmlzsa, valamint az azzal kapcsolatos kvetelsek rvnyestse cljbl kezelheti a Vev azonostshoz szksges termszetes szemlyazonost adatokat s lakcmet. Az ezzel kapcsolatos rendelkezseket
Elad Adatvdelmi nyilatkozata tartalmazza


A vsrlshoz szksges adatok megadst kveten a megrendels vglegestse eltt a Vevnek lehetsge van arra, hogy a megrendelst mdostsa, onnan rut tvoltson el, darabszmot mdostson, vagy jabb rut rendeljen meg. Ugyancsak mdja van ellenrizni, s szksg esetn javtani a megadott vevi adatokat.


Amennyiben a Vev a megrendelst s a megadott adatait megfelelnek tallja, gy a rendels feladsval azt vglegestette.


A Vev az ru megrendelsvel ajnlati ktttsget vllal, amelynek alapjn az Elad visszaigazolsval ltrejn az adsvteli szerzds a felek kztt. Az ajnlati ktttsg a megrendels visszaigazolsig, de legfeljebb 48 rig tart.

 

 

2.3. Megrendels visszaigazolsa

 

A megrendels berkezst a webruhz haladktalanul, a rendszer ltal kldtt e-maillel visszaigazolja. A webruhz a megrendels elfogadst legksbb 48 rn bell a Vev ltal megadott e-mail cmre kldtt elektronikus levlben kln visszaigazolja, s az adsvteli szerzds a felek kztt ltrejn. A szerzdst, a Szolgltat iktatja, s annak ltrejttt kvet 5 vig rzi, utlag hozzfrhet. A visszaigazols tartalmazza a megrendelt ruk s azok rnak felsorolst, a Vev ltal megadott nevet s szlltsi cmet, a szlltsi kltsget s a megrendels nyilvntartsi szmt. Amennyiben a visszaigazols 48 rn bell nem trtnik meg, Vev mentesl az ajnlati ktttsg all.

 

 


2.4. Szlltsi dj

 

Az ru szlltsi djrl a Vev a megrendels vglegestse eltt elzetesen megfelel tjkoztatst kap, illetve a szlltsi dj sszege az Elad ltal killtott szmln a Vev ltal vlasztott szlltsi mdtl fggen pontosan feltntetsre kerl.


A Vevnek a szlltsi djat a vlasztott fizetsi mdnak megfelelen az ru rval egytt kell megfizetnie.

1.1. Fizets
A webruhzban tutalssal, utnvttel trtnhet fizets, illetve szemlyes tvtel vlasztsa mellett az Elad boltjban kszpnzzel.

1.1.1. tutals
Vev a vglegestett megrendels vtelrt az Elad ltal killtott szmla alapjn, az abban foglalt fizetsi hatridig tutalssal is megfizetheti. Elad kizrlag a vtelr teljes mrtkben trtn megfizetst kveten teljest, s adja t a Szlltnak az rut.


Az tutals kzlemny rovatban fel kell tntetni a megrendels elfogadsrl szl visszaigazolsban szerepl megrendelsszmot. Az ennek elmulasztsbl vagy a megrendelsszm hibs feltntetsbl ered krokrt Elad semmilyen felelssget nem vllal, a krokat s a tbbletkltsgeket Vev viseli.

 
1.1.2. Utnvtel
Az elfogadott megrendels vtelra a postai ton vagy futrszolglattal trtn szlltst kvet tvtel idpontjban a kzbestnek kszpnzben fizetend.

1.2. Szllts

Az ruk szlltsi cmre trtn szlltst az Eladval szerzdtt Szllt cgek Royal Sprint vagy a postai szolglat (tovbbiakban Szllt) vgzik. Az ru kiszlltsra az Elad s a Szllt kztt ltrejtt szlltsi szerzds felttelei vonatkoznak.

A szllts vrhat idpontjrl Elad a Vevt az runak a Szllt rszre trtn tadsakor kln e-mailen, vagy telefonon rtesti.

A teljests a Vev ltal trtn szlltsi cmre trtn kiszlltssal, s annak a Vev vagy megbzottja rszre trtn tadssal trtnik. A krveszly az tadssal szll t a Vevre.

 

III. Ellls joga
 

 

3.1. Elad elllsi joga

 

Amennyiben Vev az tutalst a szmln feltntetett fizetsi hatridn bell (ltalban 8 naptri nap) nem teljesti Elad a szerzdstl elllhat.


Az Eladt megilleti az adsvteli szerzdstl trtn ellls joga abban az esetben is, ha az ru rnak feltntetse hibsan trtnt, s a Vev a megrendelst a hibs ron vglegestette, vagy ha olyan ru megrendelsnek visszaigazolsa trtnt meg, amely a kszletbl kifogyott, s Elad mr nem tudja azt megfelel idn bell beszerezni. Ellls esetn Elad a Vev rszre e-mailben kldi meg nyilatkozatt, s Elad gyflszolglata azonnal felveszi a Vevvel a kapcsolatot egyeztets, s a felek megllapodsa alapjn a megrendelt ru helyett ms rura trtn szerzdsmdosts cljbl, vagy amennyiben a Vev ezt nem fogadja el, a Vev ltal esetlegesen tutalssal mr megfizetett sszeget 30 napon bell visszautalja a Vev szmljra.
 

 

3.2. A Vev elllsi joga

 

Vev 14 napon bell jogosult indokols nlkl elllni e szerzdstl.


Az elllsi hatrid attl a naptl szmtott 14 nap elteltvel jr le, amelyen a Vev vagy az ltala megjellt, a fuvaroztl eltr harmadik szemly a termket tveszi. Tbb termk szolgltatsakor: attl a naptl szmtott 14 nap elteltvel jr le, amelyen a Vev vagy az ltala megjellt, a fuvaroztl eltr harmadik szemly az utols termk tveszi.
 

A vevt megilleti, hogy a szerzds megktsnek a napja s a termk tvtelnek napja kztti idszakban is gyakorolja elllsi jogt.
 

A vevt nem illeti meg az elllsi jog

  • lezrt csomagols hang-, illetve kpfelvtel, valamint szmtgpes szoftver pldnynak adsvtele tekintetben, ha az tadst kveten a vev a csomagolst felbontotta;

  • olyan nem elre gyrtott termk esetben, amelyet a vev utastsa alapjn vagy kifejezett krsre lltottak el, vagy olyan termk esetben, amelyet egyrtelmen a vev szemlyre szabtak.

  • olyan zrt csomagols termk tekintetben, amely egszsgvdelmi vagy higiniai okokbl az tadst kvet felbontsa utn nem kldhet vissza;

Ha Vev elllsi jogval lni kvn, elllsi szndkt tartalmaz egyrtelm nyilatkozatt kteles eljuttatni (postn vagy elektronikus ton kldtt levl tjn, vagy szemlyesen) az albbi cmre: Patkós Balázs egyéni vállalkozó 4032 Debrecen, Böszörményi út 151. ; e-mail: info@deviltuning.hu.


A Vev internetes oldalunkon is kitltheti az elllsi nyilatkozat-mintt vagy benyjthatja az elllsi szndkt egyrtelmen kifejez egyb nyilatkozatt. a Vev emellett dnt, az ellls megrkezst tarts adathordozn (pldul elektronikus levlben) haladktalanul visszaigazoljuk rszre.


A Vev hatridben gyakorolja elllsi/felmondsi jogt, ha a fent megjellt hatrid lejrta eltt elkldi elllsi nyilatkozatt.


Az ellls joghatsai


Ha A Vev elll ettl a szerzdstl, haladktalanul, de legksbb az elllsi nyilatkozatnak kzhezvteltl szmtott 14 napon bell visszatrtjk az ltala teljestett valamennyi ellenszolgltatst, idertve a fuvarozsi kltsget is (kivve azokat a tbbletkltsgeket, amelyek amiatt merltek fel, hogy Vev az ltalunk felknlt, legolcsbb szoksos fuvarozsi mdtl eltr fuvarozsi mdot vlasztott.) A visszatrts sorn az eredeti gylet sorn alkalmazott fizetsi mddal egyez fizetsi mdot alkalmazunk, kivve, ha Vev ms fizetsi md ignybevtelhez kifejezetten a hozzjrulst adja; e visszatrtsi md alkalmazsbl kifolylag a Vevt semmilyen tbbletkltsg nem terheli.


A visszatrtst mindaddig visszatarthatjuk, amg vissza nem kaptuk a termket s a vsrlst igazol szmlt, vagy annak msolatt, vagy a Vev nem igazolta, hogy azt visszakldte: a kett kzl a korbbi idpont az irnyad.


Vev kteles szmunkra a termket s a vsrlst igazol szmlt, vagy annak msolatt indokolatlan ksedelem nlkl, de legksbb elllsi nyilatkozatnak kzlstl szmtott 14 napon bell visszakldeni vagy tadni. A hatrid betartottnak minsl, ha a 14 napos hatrid letelte eltt elkldi a termket s a vsrlst igazol szmlt, vagy annak msolatt.


A termk visszakldsnek kzvetlen kltsgt a Vev viseli.

 

A termket ne utnvttel kldje vissza! Az utnvttel visszakldtt csomagot nem ll mdunkban tvenni, annak visszajuttatsnak kltsge is a vevt terheli!


Vev kizrlag akkor vonhat felelssgre a termkben bekvetkezett rtkcskkensrt, ha az a termk jellegnek, tulajdonsgainak s mkdsnek megllaptshoz szksges hasznlatot meghalad hasznlat miatt kvetkezett be.


A Vev az t megillet elllsi jogot tartozik rendeltetsszeren, e jogval vissza nem lve gyakorolni. Visszalsnek minsl ellls esetn Elad mentesl az ru visszavtelnek s a vtelr visszafizetsnek ktelezettsge all.


A visszaszllts sorn eltnt rurt Eladt felelssg nem terheli. Az ru hinyban az Eladt semmilyen ktelezettsg nem terheli.
 


IV. Szerzds mdostsa


Feleknek az elllsi joguk gyakorlsa helyett lehetsgk van arra, hogy e-mail tjn, kzs megegyezssel mdostsk a szerzdst.


Vev rsban krheti a szerzds mdostst s az ru cserjt. A cserre irnyul krst Elad nem kteles elfogadni. Amennyiben a Felek kztt a cserre megllapods jn ltre, gy a kiszllts s visszaszllts kltsgei Vevt terhelik.


Elad krheti a szerzds mdostst, amennyiben a megrendelt ru a kszletbl kifogyott, s helyette ms ruval kvn teljesteni. Ezt Vevnek rsban (elektronikus levlben) kell elfogadnia.V. Szavatossg s jtlls

 


1. Kellkszavatossg


Vev az Elad hibs teljestse esetn a vllalkozssal szemben kellkszavatossgi ignyt rvnyesthet a Polgri Trvnyknyv szablyai szerint.


Vev - vlasztsa szerint-az albbi kellkszavatossgi ignyekkel lhet:


Krhet kijavtst vagy kicserlst, kivve, ha az ezek kzl az ltala vlasztott igny teljestse lehetetlen vagy az Elad szmra ms ignye teljestshez kpest arnytalan tbbletkltsggel jrna. Ha a kijavtst vagy a kicserlst nem krte, illetve nem krhette, gy ignyelheti az ellenszolgltats arnyos leszlltst vagy a hibt az Elad kltsgre Vev is kijavthatja, illetve mssal kijavttathatja vagy - vgs esetben - a szerzdstl is elllhat.


Vlasztott kellkszavatossgi jogrl a Vev egy msikra is ttrhet, az ttrs kltsgt azonban Vev viseli, kivve, ha az indokolt volt, vagy arra az Elad adott okot.


Vev kteles a hibt annak felfedezse utn haladktalanul, de nem ksbb, mint a hiba felfedezstl szmtott kett hnapon bell kzlni. Ugyanakkor a szerzds teljeststl szmtott kt ves elvlsi hatridn tl kellkszavatossgi jogait mr nem rvnyestheti.
 

Vev a kellkszavatossgi ignyt az Eladval szemben rvnyestheti.


A teljeststl szmtott hat hnapon bell a kellkszavatossgi ignye rvnyestsnek a hiba kzlsn tl nincs egyb felttele, ha Vev igazolja, hogy a termket, illetve a szolgltatst az Elad nyjtotta. A tejeststl szmtott hat hnap eltelte utn azonban mr Vev kteles bizonytani, hogy az ltala felismert hiba mr a teljests idpontjban is megvolt.

 


2. Termkszavatossg


Ing dolog (termk) hibja esetn Vev - vlasztsa szerint - az 1. pontban meghatrozott jogt vagy termkszavatossgi ignyt rvnyesthet.


Termkszavatossgi ignyknt Vev kizrlag a hibs termk kijavtst vagy kicserlst krheti.


A termk akkor hibs, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatlyos minsgi kvetelmnyeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyrt ltal adott lersban szerepl tulajdonsgokkal.


Termkszavatossgi ignyt Vev a termk gyrt ltali forgalomba hozataltl szmtott kt ven bell rvnyestheti. E hatrid elteltvel e jogosultsgt elveszti.


Vev a termkszavatossgi ignyt kizrlag az ing dolog gyrtjval vagy forgalmazjval szemben gyakorolhatja.


A termk hibjt termkszavatossgi igny rvnyestse esetn Vevnek kell bizonytania.


A gyrt (forgalmaz) milyen esetben mentesl termkszavatossgi ktelezettsge all?


A gyrt (forgalmaz) kizrlag akkor mentesl termkszavatossgi ktelezettsge all, ha bizonytani tudja, hogy:

  • a termket nem zleti tevkenysge krben gyrtotta, illetve hozta forgalomba, vagy

  • a hiba a tudomny s a technika llsa szerint a forgalomba hozatal idpontjban nem volt felismerhet vagy

  • a termk hibja jogszably vagy ktelez hatsgi elrs alkalmazsbl ered.

A gyrtnak (forgalmaznak) a menteslshez elegend egy okot bizonytania.


Elad felhvja a Vev figyelmt arra, hogy ugyanazon hiba miatt kellkszavatossgi s termkszavatossgi ignyt egyszerre, egymssal prhuzamosan nem rvnyesthet.


Termkszavatossgi ignynek eredmnyes rvnyestse esetn azonban a kicserlt termkre, illetve kijavtott rszre vonatkoz kellkszavatossgi ignyt a gyrtval szemben rvnyestheti.

 


3. Jtlls


Jogszably egyes tarts fogyasztsi cikkekre (pl. mszaki cikkek) ktelez jtllst r el. Azon termkek esetben, melyekre jogszably jtllsi ktelezettsg r el, az adott termk lersa tartalmaz bvebb informcit.


A jtlls idtartama egy v.


Az Elad jtllsi ktelezettsge all csak abban az esetben mentesl, ha bizonytja, hogy a hiba oka a teljests utn keletkezett.


Ugyanazon hiba miatt kellkszavatossgi s jtllsi ignyt, illetve termkszavatossgi s
jtllsi ignyt egyszerre, egymssal prhuzamosan nem rvnyesthet a Vev, egybknt viszont a jtllsbl fakad jogok az 1. s a 2. pontban meghatrozott jogosultsgoktl fggetlenl megilletik.

 

A jtlls idtartama egy v. A jtllsi hatrid a fogyasztsi cikk fogyaszt rszre trtn tadsa, vagy ha az zembe helyezst a vllalkozs vagy annak megbzottja vgzi, az zembe helyezs napjval kezddik.


Nem tartozik jtlls al a hiba, ha annak oka a termk fogyaszt rszre val tadst kveten lpett fel, gy pldul, ha a hibt

  • szakszertlen zembe helyezs (kivve, ha az zembe helyezst a vllalkozs, vagy annak megbzottja vgezte el, illetve ha a szakszertlen zembe helyezs a hasznlati-kezelsi tmutat hibjra vezethet vissza)

  • rendeltetsellenes hasznlat, a hasznlati-kezelsi tmutatban foglaltak figyelmen kvl hagysa,

  • helytelen trols, helytelen kezels, rongls,

  • elemi kr, termszeti csaps okozta.

Jtlls keretbe tartoz hiba esetn a fogyaszt

- elssorban - vlasztsa szerint - kijavtst vagy kicserlst kvetelhet, kivve, ha a vlasztott jtllsi igny teljestse lehetetlen, vagy ha az a vllalkozsnak a msik jtllsi igny teljestsvel sszehasonltva arnytalan tbbletkltsget eredmnyezne, figyelembe vve a szolgltats hibtlan llapotban kpviselt rtkt, a szerzdsszegs slyt s a jtllsi igny teljestsvel a fogyasztnak okozott rdeksrelmet.

- ha a vllalkozs a kijavtst vagy a kicserlst nem vllalta, e ktelezettsgnek megfelel hatridn bell, a fogyaszt rdekeit kmlve nem tud eleget tenni, vagy ha a fogyasztnak a kijavtshoz vagy a kicserlshez fzd rdeke megsznt, a fogyaszt - vlasztsa szerint - a vtelr arnyos leszlltst ignyelheti, a hibt a vllalkozs kltsgre maga kijavthatja vagy mssal kijavttathatja, vagy elllhat a szerzdstl. Jelentktelen hiba miatt elllsnak nincs helye.

A fogyaszt a vlasztott jogrl msikra trhet t. Az ttrssel okozott kltsget kteles a vllalkozsnak megfizetni, kivve, ha az ttrsre a vllalkozs adott okot, vagy az ttrs egybknt indokolt volt.

Ha a fogyaszt a termk meghibsodsa miatt a vsrlstl (zembe helyezstl) szmtott hrom munkanapon bell rvnyest csereignyt, a vllalkozs nem hivatkozhat arnytalan tbbletkltsgre, hanem kteles a termket kicserlni, feltve, hogy a meghibsods a rendeltetsszer hasznlatot akadlyozza.

A kijavtst vagy kicserlst - a termk tulajdonsgaira s a fogyaszt ltal elvrhat rendeltetsre figyelemmel - megfelel hatridn bell, a fogyaszt rdekeit kmlve kell elvgezni. A vllalkozsnak trekednie kell arra, hogy a kijavtst vagy kicserlst legfeljebb tizent napon bell elvgezze.

A kijavts sorn a termkbe csak j alkatrsz kerlhet beptsre.

A jtllsi ktelezettsg teljestsvel kapcsolatos kltsgek a vllalkozst terhelik.

A rgztett bekts, illetve a 10 kg-nl slyosabb, vagy tmegkzlekedsi eszkzn kzi csomagknt nem szllthat termket - a jrmvek kivtelvel - az zemeltets helyn kell megjavtani. Ha a javts az zemeltets helyn nem vgezhet el, a le- s felszerelsrl, valamint az el- s visszaszlltsrl a forgalmaz gondoskodik.

A jtlls nem rinti a fogyaszt jogszablybl ered - gy klnsen kellk- s termkszavatossgi, illetve krtrtsi - jogainak rvnyestst.

Fogyaszti jogvita esetn a fogyaszt a megyei (fvrosi) kereskedelmi s iparkamark mellett mkd bkltet testlet eljrst is kezdemnyezheti.

A jtllsi igny a jtllsi jeggyel rvnyesthet. Jtllsi jegy fogyaszt rendelkezsre bocstsnak elmaradsa esetn a szerzds megktst bizonytottnak kell tekinteni, ha az ellenrtk megfizetst igazol bizonylatot - az ltalnos forgalmi adrl szl trvny alapjn kibocstott szmlt vagy nyugtt - a fogyaszt bemutatja. Ebben az esetben a jtllsbl ered jogok az ellenrtk megfizetst igazol bizonylattal rvnyesthetek.

A fogyaszt jtllsi ignyt a vllalkozsnl rvnyestheti.
 VI. Panaszkezels


Amennyiben a Vevnek akr a honlap zemelsvel, vagy az azon szolgltatott informcikkal kapcsolatban, vagy a vsrlssal kapcsolatban szrevtele vagy panasza van, gy azt az Elad rszre e-mail, fax vagy postai levl tjn bejelentheti:

 

E-mail cm: info@deviltuning.hu

Telefonszm: 702345600

Postai cm: 4032 Debrecen, Böszörményi út 151.


Az Elad minden egyes panaszt rdemben kivizsgl, s annak eredmnyrl legksbb 30 napon bell a Vevt tjkoztatja. Amennyiben Vev a panasz kezelsvel nem elgedett, gy a felgyeleti szervekhez fordulhat.

 


VII. Hrlevlre trtn feliratkozs
 

A webruhz ltogatinak lehetsgk van arra, hogy az Elad hrlevelre feliratkozzanak a nevk s e-mail cmk megadsval.


Elad az ltala rtkestett rukkal, szolgltatsokkal kapcsolatos informcikrl rendszeres tjkoztatst kld a hrlevlre feliratkozott Vevk rszre.


A feliratkozs sorn megadott szemlyes adatok kezelst Elad az Adatkezelsi Nyilatkozatban megadott felttelek szerint kezeli.


A Vev brmikor krheti a hrlevelek rszre trtn kldsnek megszntetst, a hrlevelekben biztostott leiratkozsi lehetsggel. Ebben az esetben az Elad trli a Vev nevt s e-mail cmt a listbl, s a tovbbiakban nem kld rszre hrlevelet.VIII. Szerzdsre alkalmazand jog, jogvitk elintzsnek mdja


A Felek kztt ltrejtt adsvteli szerzdsre a magyar jogot kell alkalmazni.

A Felek a szerzdsbl ered jogvitjukat egyms kztti egyeztetssel bks ton trekszenek megoldani.

 

A termkek minsgvel, biztonsgossgval s a termkfelelssgi szablyok alkalmazsval, valamint a szerzds megktsvel s teljestsvel kapcsolatos fogyaszti jogvita brsgon kvli, bks rendezse cljbl az gyfl eljrst kezdemnyezhet a lakhelye vagy tartzkodsi helye szerint illetkes bkltet testletnl illetve fordulhat a Szolgltat szkhelye szerint illetkes szakmai kamara mellett mkd bkltet testlethez. Bkltet Testletre vonatkoz szablyok alkalmazsban fogyasztnak minsl a kln trvny szerinti civil szervezet, egyhz, trsashz, laksszvetkezet, mikro-, kis- s kzpvllalkozs is, aki rut vesz, rendel, kap, hasznl, ignybe vesz, vagy az ruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikci, ajnlat cmzettje.
 

Vev az Elad szkhelye szerint illetkes bkltet testlethez is fordulhat. 4025 Debrecen, Petõfi tér 10.

Az gyfl lakhelye (tartzkodsi helye) alapjn az albbi linken elrhet bkltet testletekhez fordulhat a fogyaszti jogvita rendezse rdekben. Szolgltat kteles a Bkltet testleti eljrsokban rszt venni. Jelen pont rtelmben egyttmkdsnek minsl a vlaszirat kldse is.

​Online adsvteli szerzdssel sszefgg hatron tnyl fogyaszti jogvita esetn a fogyasztk az online vsrlshoz kapcsold, hatron tnyl jogvitikat elektronikusan rendezni tudjk a kvetkez linken elrhet online platformon keresztl beadott elektronikus panasz tjn.

Ehhez nem kell mst tenni, minthogy a fenti linken elrhet online platformon a fogyaszt beregisztrl, kitlt egy krelmet hinytalanul, majd elektronikusan bekldi a Bkltet Testlet rszre a platformon keresztl. gy a fogyasztk, a tvolsgok ellenre egyszeren tudjk rvnyesteni jogaikat.

Magyarorszgon a Budapesti Bkltet Testlet (BBT) jogosult eljrni az online adsvteli vagy szolgltatsi szerzdsekhez kapcsold hatron tnyl fogyaszt s keresked kztti jogvitkban.

Amennyiben a jogvita rendezse brsgon kvl nem vezet eredmnyre, gy a Felek kiktik az Elad szkhelye szerint illetkes, az gyre hatskrrel rendelkez brsg kizrlagos illetkessgt.
 


IX. A jelen SZF hatlya, zr rendelkezsek


Az SZF hatlya az Eladra, valamint a Vevkre terjed ki. Az SZF hatlya nem terjed ki a fizetst bonyolt pnzintzetre, valamint a Szlltra.


Az Elad s a Vev kztti jogviszony akkor jn ltre, ha a Vev megrendelst vglegestette, illetve ennek keretben a Vev a Szolgltats jelen SZF-jt elfogadja, s a Vev rszre az Elad a megrendelst elektronikus ton visszaigazolta.


Az SZF rvnyes szvegnek hatlyba lpse napja: 2014.01.01

 

Az SZF a Vev szmra elmenthet s kinyomtathat formtumban is elrhet.


Az SZF hatrozatlan idre szl.


Az SZF mdostsnak esetn a folyamatban lv megrendelsekre a megrendels dtuma szerint rvnyes SZF rendelkezsei vonatkoznak.

 

 


 

 

Adatkezelsi tjkoztat Kinyomtatsa / Mentse

 

Adatkezelsi tjkoztat
 

Hatlybalps idpontja: 2014.01.01

 


 

Bevezets

A Patkós Balázs egyéni vállalkozó (a tovbbiakban: Szolgltat, adatkezel) al veti magt a kvetkez tjkoztatnak.

A termszetes szemlyeknek a szemlyes adatok kezelse tekintetben trtn vdelmrl s az ilyen adatok szabad ramlsrl, valamint a 95/46/EK rendelet hatlyon kvl helyezsrl (ltalnos adatvdelmi rendelet) AZ EURPAI PARLAMENT S A TANCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. prilis 27.) szerint az albbi tjkoztatst adjuk.

Jelen adatkezelsi tjkoztat az albbi oldalak adatkezelst szablyozza:

Az adatkezelsi tjkoztat elrhet az albbi oldalrl: deviltuning.hu/?oldal=462

A tjkoztat mdostsai a fenti cmen trtn kzzttellel lpnek hatlyba.

 

Az adatkezel elrhetsgei:

Nv: Patkós Balázs egyéni vállalkozó
Szkhely: Debrecen 4032, Böszörményi út 151.
E-mail: info@deviltuning.hu
Telefon: 702345600

 

Az adatvdelmi tisztvisel elrhetsgei:

Nv: [avtnev]
Szkhely: [avtszekhely]
E-mail: [avtemail]
Telefon: [avttelszam]
 

Fogalom meghatrozsok

 

1.  "szemlyes adat": azonostott vagy azonosthat termszetes szemlyre ("rintett") vonatkoz brmely informci; azonosthat az a termszetes szemly, aki kzvetlen vagy kzvetett mdon, klnsen valamely azonost, pldul nv, szm, helymeghatroz adat, online azonost vagy a termszetes szemly testi, fiziolgiai, genetikai, szellemi, gazdasgi, kulturlis vagy szocilis azonossgra vonatkoz egy vagy tbb tnyez alapjn azonosthat;

 

2.  "adatkezels": a szemlyes adatokon vagy adatllomnyokon automatizlt vagy nem automatizlt mdon vgzett brmely mvelet vagy mveletek sszessge, gy a gyjts, rgzts, rendszerezs, tagols, trols, talakts vagy megvltoztats, lekrdezs, betekints, felhasznls, kzls tovbbts, terjeszts vagy egyb mdon trtn hozzfrhetv ttel tjn, sszehangols vagy sszekapcsols, korltozs, trls, illetve megsemmists;

 

3.  "adatkezel": az a termszetes vagy jogi szemly, kzhatalmi szerv, gynksg vagy brmely egyb szerv, amely a szemlyes adatok kezelsnek cljait s eszkzeit nllan vagy msokkal egytt meghatrozza; ha az adatkezels cljait s eszkzeit az unis vagy a tagllami jog hatrozza meg, az adatkezelt vagy az adatkezel kijellsre vonatkoz klns szempontokat az unis vagy a tagllami jog is meghatrozhatja;

 

4.  "adatfeldolgoz": az a termszetes vagy jogi szemly, kzhatalmi szerv, gynksg vagy brmely egyb szerv, amely az adatkezel nevben szemlyes adatokat kezel;

 

5.  "cmzett": az a termszetes vagy jogi szemly, kzhatalmi szerv, gynksg vagy brmely egyb szerv, akivel vagy amellyel a szemlyes adatot kzlik, fggetlenl attl, hogy harmadik fl-e. Azon kzhatalmi szervek, amelyek egy egyedi vizsglat keretben az unis vagy a tagllami joggal sszhangban frhetnek hozz szemlyes adatokhoz, nem minslnek cmzettnek; az emltett adatok e kzhatalmi szervek ltali kezelse meg kell, hogy feleljen az adatkezels cljainak megfelelen az alkalmazand adatvdelmi szablyoknak;

 

6.  "az rintett hozzjrulsa": az rintett akaratnak nkntes, konkrt s megfelel tjkoztatson alapul s egyrtelm kinyilvntsa, amellyel az rintett nyilatkozat vagy a megerstst flrerthetetlenl kifejez cselekedet tjn jelzi, hogy beleegyezst adja az t rint szemlyes adatok kezelshez;

 

7.  "adatvdelmi incidens": a biztonsg olyan srlse, amely a tovbbtott, trolt vagy ms mdon kezelt szemlyes adatok vletlen vagy jogellenes megsemmistst, elvesztst, megvltoztatst, jogosulatlan kzlst vagy az azokhoz val jogosulatlan hozzfrst eredmnyezi.

 

A szemlyes adatok kezelsre vonatkoz elvek

A szemlyes adatok:
 

a) kezelst jogszeren s tisztessgesen, valamint az rintett szmra tlthat mdon kell vgezni ("jogszersg, tisztessges eljrs s tlthatsg");

 

b) gyjtse csak meghatrozott, egyrtelm s jogszer clbl trtnjen, s azokat ne kezeljk ezekkel a clokkal ssze nem egyeztethet mdon; a 89. cikk (1) bekezdsnek megfelelen nem minsl az eredeti cllal ssze nem egyeztethetnek a kzrdek archivls cljbl, tudomnyos s trtnelmi kutatsi clbl vagy statisztikai clbl trtn tovbbi adatkezels ("clhoz ktttsg");

 

c)  az adatkezels cljai szempontjbl megfelelek s relevnsak kell, hogy legyenek, s a szksgesre kell korltozdniuk ("adattakarkossg");

 

d) pontosnak s szksg esetn napraksznek kell lennik; minden szszer intzkedst meg kell tenni annak rdekben, hogy az adatkezels cljai szempontjbl pontatlan szemlyes adatokat haladktalanul trljk vagy helyesbtsk ("pontossg");

 

e) trolsnak olyan formban kell trtnnie, amely az rintettek azonostst csak a szemlyes adatok kezelse cljainak elrshez szksges ideig teszi lehetv; a szemlyes adatok ennl hosszabb ideig trtn trolsra csak akkor kerlhet sor, amennyiben a szemlyes adatok kezelsre a 89. cikk (1) bekezdsnek megfelelen kzrdek archivls cljbl, tudomnyos s trtnelmi kutatsi clbl vagy statisztikai clbl kerl majd sor, az e rendeletben az rintettek jogainak s szabadsgainak vdelme rdekben elrt megfelel technikai s szervezsi intzkedsek vgrehajtsra is figyelemmel ("korltozott trolhatsg");

 

f) kezelst oly mdon kell vgezni, hogy megfelel technikai vagy szervezsi intzkedsek alkalmazsval biztostva legyen a szemlyes adatok megfelel biztonsga, az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelsvel, vletlen elvesztsvel, megsemmistsvel vagy krosodsval szembeni vdelmet is idertve ("integrits s bizalmas jelleg").

Az adatkezel felels a fentiek megfelelsrt, tovbb kpesnek kell lennie e megfelels igazolsra ("elszmoltathatsg").

 

Adatkezelsek

Webruhz mkdtetshez kapcsold adatkezels

 1.  Az adatgyjts tnye, a kezelt adatok kre s az adatkezels clja:

 

Szemlyes adat

Az adatkezels clja

Felhasznli nv

Azonosts, a regisztrci lehetv ttele.

Jelsz

A felhasznli fikba trtn biztonsgos belpst szolglja.

Vezetk-s keresztnv

A kapcsolatfelvtelhez, a vsrlshoz s a szablyszer szmla killtshoz szksges.

E-mail cm

Kapcsolattarts.

Telefonszm

Kapcsolattarts, a szmlzssal, vagy a szlltssal kapcsolatos krdsek hatkonyabb egyeztetse.

Szmlzsi nv s cm

A szablyszer szmla killtsa, tovbb a szerzds ltrehozsa, tartalmnak meghatrozsa, mdostsa, teljestsnek figyelemmel ksrse, az abbl szrmaz djak szmlzsa, valamint az azzal kapcsolatos kvetelsek rvnyestse.

Szlltsi nv s cm

A hzhoz szllts lehetv ttele.

A vsrls/regisztrci idpontja

Technikai mvelet vgrehajtsa.

A vsrls/regisztrci kori IP cm

Technikai mvelet vgrehajtsa.

 

Sem a felhasznlnv, sem az e-mail cm esetben nem szksges, hogy szemlyes adatot tartalmazzon.

 

2.  Az rintettek kre: A webshop weboldalon regisztrlt/vsrl valamennyi rintett.

 

3.  Az adatkezels idtartama, az adatok trlsnek hatrideje: A regisztrci trlsvel azonnal. Kivve a szmviteli bizonylatok esetben, hiszen a szmvitelrl szl 2000. vi C. trvny 169. (2) bekezdse alapjn 8 vig meg kell rizni ezeket az adatokat.

 

A knyvviteli elszmolst kzvetlenl s kzvetetten altmaszt szmviteli bizonylatot (idertve a fknyvi szmlkat, az analitikus, illetve rszletez nyilvntartsokat is), legalbb 8 vig kell olvashat formban, a knyvelsi feljegyzsek hivatkozsa alapjn visszakereshet mdon megrizni.

 

4.  Az adatok megismersre jogosult lehetsges adatkezelk szemlye, a szemlyes adatok cmzettjei: A szemlyes adatokat az adatkezel sales s marketing munkatrsai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartsval.

 

5.  Az rintettek adatkezelssel kapcsolatos jogainak ismertetse:  

Az rintett krelmezheti az adatkezeltl a r vonatkoz szemlyes adatokhoz val hozzfrst, azok helyesbtst, trlst vagy kezelsnek korltozst, s

tiltakozhat az ilyen szemlyes adatok kezelse ellen, valamint

az rintettnek joga van az adathordozhatsghoz, tovbb a hozzjruls brmely idpontban trtn visszavonshoz.

 

6.  A szemlyes adatokhoz val hozzfrst, azok trlst, mdostst, vagy kezelsnek korltozst, az adatok hordozhatsgt, az adatkezelsek elleni tiltakozst az albbi mdokon tudja rintett kezdemnyezni:

-  postai ton a [avtszekhely] cmen,

-  e-mail tjn [avtemail] e-mail cmen,

-  telefonon [avttelszam] a szmon.

 

7.  Az adatkezels jogalapja: az rintett hozzjrulsa, 6. cikk (1) bekezds a) pont, az Infotv. 5. (1) bekezdse, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgltatsok, valamint az informcis trsadalommal sszefgg szolgltatsok egyes krdseirl szl 2001. vi CVIII. trvny (a tovbbiakban: Elker tv.) 13/A. (3) bekezdse:

 

A szolgltat a szolgltats nyjtsa cljbl kezelheti azon szemlyes adatokat, amelyek a szolgltats nyjtshoz technikailag elengedhetetlenl szksgesek. A szolgltatnak az egyb felttelek azonossga esetn gy kell megvlasztania s minden esetben oly mdon kell zemeltetnie az informcis trsadalommal sszefgg szolgltats nyjtsa sorn alkalmazott eszkzket, hogy szemlyes adatok kezelsre csak akkor kerljn sor, ha ez a szolgltats nyjtshoz s az e trvnyben meghatrozott egyb clok teljeslshez felttlenl szksges, azonban ebben az esetben is csak a szksges mrtkben s ideig.

 

8.  Tjkoztatjuk, hogy  

az adatkezels az n hozzjrulsn alapul.

kteles a szemlyes adatokat megadni, hogy tudjuk a rendelst teljesteni.

az adatszolgltats elmaradsa azzal a kvetkezmnyekkel jr, hogy nem tudjuk a rendelst feldolgozni.


 

 Az ignybe vett adatfeldolgozk

Szllts

 

1.  Adatfeldolgoz ltal elltott tevkenysg: Termkek kiszlltsa, fuvarozs

 

2.  Adatfeldolgoz megnevezse s elrhetsge: Royal Sprint

 

3.  Az adatkezels tnye, a kezelt adatok kre: Szlltsi nv, szlltsi cm, telefonszm, e-mail cm.

 

4.  Az rintettek kre: A hzhozszlltst  kr valamennyi rintett.

 

5.  Az adatkezels clja: A megrendelt termk hzhoz szlltsa.

 

6.  Az adatkezels idtartama, az adatok trlsnek hatrideje: A hzhozszllts lebonyoltsig tart.

 

7.  Az adatfeldolgozs jogalapja: a Felhasznl hozzjrulsa, 6. cikk (1) bekezds a) pontja, az Infotv. 5. (1) bekezdse.

 

Trhely-szolgltat

 

1.  Adatfeldolgoz ltal elltott tevkenysg: Trhely-szolgltats

 

2.  Adatfeldolgoz megnevezse s elrhetsge:  Nv: Idea-NET Solutions Kft. 4225 Debrecen, Telek u. 60.
Szkhely: 4225 Debrecen, Teleki u. 60. 

 

3.  Az adatkezels tnye, a kezelt adatok kre: Az rintett ltal megadott valamennyi szemlyes adat.

 

4.  Az rintettek kre: A weboldalt hasznl valamennyi rintett.

 

5.  Az adatkezels clja: A weboldal elrhetv ttele, megfelel mkdtetse.

 

6.  Az adatkezels idtartama, az adatok trlsnek hatrideje: Az adatkezel s a trhely-szolgltat kztti megllapods megsznsig, vagy az rintettnek a trhely-szolgltat fel intzett trlsi krelmig tart az adatkezels.

 

7.  Az adatfeldolgozs jogalapja: a Felhasznl hozzjrulsa, az Infotv. 5. (1) bekezdse, 6. cikk (1) bekezds a) pontja, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgltatsok, valamint az informcis trsadalommal sszefgg szolgltatsok egyes krdseirl szl 2001. vi CVIII. trvny 13/A. (3) bekezdse. 

 

Cookie-k (stik) kezelse

 

1.  Webruhzakra jellemz cookie-k az gynevezett "jelszval vdett munkamenethez hasznlt cookie", "bevsrlkosrhoz szksges cookie-k" s "biztonsgi cookie-k", melyek hasznlathoz nem szksges elzetes hozzjrulst krni az rintettektl.

 

2.  Az adatkezels tnye, a kezelt adatok kre: Egyedi azonostszm, dtumok, idpontok

 

3.  Az rintettek kre: A weboldalt ltogat valamennyi rintett.

 

4.  Az adatkezels clja: A felhasznlk azonostsa, a "bevsrlkosr" nyilvntartsra s a ltogatk nyomon kvetse.

 

5.  Az adatkezels idtartama, az adatok trlsnek hatrideje:

 

Sti tpusa

Adatkezels jogalapja

Adatkezels

idtartama

Kezelt adatkr

Munkamenet stik (session)

 

Az elektronikus kereskedelmi szolgltatsok, valamint az informcis trsadalmi szolgltatsok egyes krdseirl szl 2001. CVIII. trvny (Elkertv.) 13/A. (3) bekezdse

A vonatkoz

ltogati munkamenet lezrsig tart idszak

 

connect.sid

 

 

 

 

 

 

6.  Az adatok megismersre jogosult lehetsges adatkezelk szemlye: A cookie-k hasznlatval nem kezel szemlyes adatokat az adatkezel.

 

7.  Az rintettek adatkezelssel kapcsolatos jogainak ismertetse: Az rintettnek lehetsgk van a cookie-kat trlni a bngszk Eszkzk/Belltsok menjben ltalban az Adatvdelem menpont belltsai alatt.

 

8.  Az adatkezels jogalapja: Az rintettl hozzjruls nem szksges, amennyiben a cookie-k hasznlatnak kizrlagos clja az elektronikus hrkzl hlzaton keresztl trtn kzlstovbbts vagy arra az elfizet vagy felhasznl ltal kifejezetten krt, az informcis trsadalommal sszefgg szolgltats nyjtshoz a szolgltatnak felttlenl szksge van.

 

Google Adwords konverzikvets hasznlata

 

1.  A "Google AdWords" nev online reklmprogramot hasznlja az adatkezel, tovbb annak keretein bell ignybe veszi a Google konverzikvet szolgltatst. A Google konverzikvets a Google Inc. elemz szolgltatsa (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google).

 

2.  Amikor Felhasznl egy weboldalt Google-hirdets ltal r el, akkor egy a konverzikvetshez szksges cookie kerl a szmtgpre. Ezeknek a cookie-knak az rvnyessge korltozott, s nem tartalmaznak semmilyen szemlyes adatot, gy a Felhasznl nem is azonosthat ltaluk.

 

3.  Amikor a Felhasznl a weboldal bizonyos oldalait bngszi, s a cookie mg nem jrt le, akkor a Google s az adatkezel is lthatja, hogy Felhasznl a hirdetsre kattintott.

 

4.  Minden Google AdWords gyfl msik cookie-t kap, gy azokat az AdWords gyfeleinek weboldalain keresztl nem lehet nyomon kvetni.

 

5.  Az informcik melyeket a konverzikvet cookie-k segtsgvel szereztek azt a clt szolgljk, hogy az AdWords konverzikvetst vlaszt gyfeleinek szmra konverzis statisztikkat ksztsenek. Az gyfelek gy tjkozdnak a hirdetskre kattint s konverzikvet cmkvel elltott oldalra tovbbtott felhasznlk szmrl. Azonban olyan informcikhoz nem jutnak hozz, melyekkel brmelyik felhasznlt azonostani lehetne.

 

6.  Ha nem szeretne rszt venni a konverzikvetsben, akkor ezt elutasthatja azltal, hogy bngszjben letiltja a cookie-k teleptsnek lehetsgt. Ezutn n nem fog szerepelni a konverzikvetsi statisztikkban.

 

7.  Tovbbi informci valamint a Google adatvdelmi nyilatkozata az albbi oldalon rhet el:  www.google.de/policies/privacy/

 

 

A Google Analytics alkalmazsa

 

 

1.  Ez a honlap a Google Analytics alkalmazst hasznlja, amely a Google Inc. ("Google") webelemz szolgltatsa. A Google Analytics gynevezett "cookie-kat", szvegfjlokat hasznl, amelyeket a szmtgpre mentenek, gy elsegtik Felhasznl ltal ltogatott weblap hasznlatnak elemzst.

 

2.  A Felhasznl ltal hasznlt weboldallal kapcsolatos cookie-kkal ltrehozott informcik rendszerint a Google egyik USA-beli szerverre kerlnek s troldnak. Az IP-anonimizls weboldali aktivlsval a Google a Felhasznl IP-cmt az Eurpai Uni tagllamain bell vagy az Eurpai Gazdasgi Trsgrl szl megllapodsban rszes ms llamokban elzleg megrvidti.

 

3.  A teljes IP-cmnek a Google USA-ban lv szerverre trtn tovbbtsra s ottani lervidtsre csak kivteles esetekben kerl sor. Eme weboldal zemeltetjnek megbzsbl a Google ezeket az informcikat arra fogja hasznlni, hogy kirtkelje, hogyan hasznlta a Felhasznl a honlapot, tovbb, hogy a weboldal zemeltetjnek a honlap aktivitsval sszefgg jelentseket ksztsen, valamint, hogy a weboldal- s az internethasznlattal kapcsolatos tovbbi szolgltatsokat teljestsen.

 

4.  A Google Analytics keretein bell a Felhasznl bngszje ltal tovbbtott IP-cmet nem vezeti ssze a Google ms adataival. A cookie-k trolst a Felhasznl a bngszjnek megfelel belltsval megakadlyozhatja, azonban felhvjuk figyelmt, hogy ebben az esetben elfordulhat, hogy ennek a honlapnak nem minden funkcija lesz teljes kren hasznlhat. Megakadlyozhatja tovbb, hogy a Google gyjtse s feldolgozza a cookie-k ltali, a Felhasznl weboldalhasznlattal kapcsolatos adatait (belertve az IP-cmet is), ha letlti s telepti a kvetkez linken elrhet bngsz plugint. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

 

Hrlevl, DM tevkenysg

 

1.  A gazdasgi reklmtevkenysg alapvet feltteleirl s egyes korltairl szl 2008. vi XLVIII. trvny 6. -a rtelmben Felhasznl elzetesen s kifejezetten hozzjrulhat ahhoz, hogy Szolgltat reklmajnlataival, egyb kldemnyeivel a regisztrcikor megadott elrhetsgein megkeresse.

 

2.  Tovbb gyfl a jelen tjkoztat rendelkezseit szem eltt tartva hozzjrulhat ahhoz, hogy Szolgltat a reklmajnlatok kldshez szksges szemlyes adatait kezelje.

 

3.  Szolgltat nem kld kretlen reklmzenetet, s Felhasznl korltozs s indokols nlkl, ingyenesen leiratkozhat az ajnlatok kldsrl. Ebben az esetben Szolgltat minden - a reklmzenetek kldshez szksges - szemlyes adatt trli nyilvntartsbl s tovbbi reklmajnlataival nem keresi meg a Felhasznlt. Felhasznl a reklmokrl leiratkozhat az zenetben lv linkre kattintva.

 

4.  Az adatgyjts tnye, a kezelt adatok kre s az adatkezels clja:

 

Szemlyes adat

Az adatkezels clja

Nv, e-mail cm.

Azonosts, a hrlevlre val feliratkozs lehetv ttele.

A feliratkozs idpontja

Technikai mvelet vgrehajtsa.

A feliratkozs kori IP cm

Technikai mvelet vgrehajtsa.

 

5.  Az rintettek kre: A hrlevlre feliratkoz valamennyi rintett.

 

6.  Az adatkezels clja: reklmot tartalmaz elektronikus zenetek (e-mail, sms, push zenet) kldse az rintett rszre, tjkoztats nyjtsa az aktulis informcikrl, termkekrl, akcikrl, j funkcikrl stb.

 

7.  Az adatkezels idtartama, az adatok trlsnek hatrideje: a hozzjrul nyilatkozat visszavonsig, azaz a leiratkozsig tart az adatkezels.

 

8.  Az adatkezels nyilvntartsi szma: folyamatban...

 

9.  Az adatok megismersre jogosult lehetsges adatkezelk szemlye, a szemlyes adatok cmzettjei: A szemlyes adatokat az adatkezel sales s marketing munkatrsai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartsval.

 

10.  Az rintettek adatkezelssel kapcsolatos jogainak ismertetse:  

Az rintett krelmezheti az adatkezeltl a r vonatkoz szemlyes adatokhoz val hozzfrst, azok helyesbtst, trlst vagy kezelsnek korltozst, s

tiltakozhat az ilyen szemlyes adatok kezelse ellen, valamint

az rintettnek joga van az adathordozhatsghoz, tovbb a hozzjruls brmely idpontban trtn visszavonshoz.

 

11.  A szemlyes adatokhoz val hozzfrst, azok trlst, mdostst, vagy kezelsnek korltozst, az adatok hordozhatsgt, az adatkezelsek elleni tiltakozst az albbi mdokon tudja rintett kezdemnyezni:

-  postai ton a [avtszekhely] cmen,

-  e-mail tjn [avtemail] e-mail cmen,

-  telefonon [avttelszam] a szmon.

 

12.  Az rintett brmikor, ingyenesen leiratkozhat a hrlevlrl.

13.  Az adatkezels jogalapja: az rintett hozzjrulsa, 6. cikk (1) bekezds a) pont, az az Infotv. 5. (1) bekezdse, s a gazdasgi reklmtevkenysg alapvet feltteleirl s egyes korltairl szl 2008. vi XLVIII. trvny 6. (5) bekezdse:

 

A reklmoz, a reklmszolgltat, illetve a reklm kzztevje a hozzjrulsban meghatrozott krben - a nluk hozzjrul nyilatkozatot tev szemlyek szemlyes adatairl nyilvntartst vezet. Az ebben a nyilvntartsban rgztett - a reklm cmzettjre vonatkoz - adat csak a hozzjrul nyilatkozatban foglaltaknak megfelelen, annak visszavonsig kezelhet, s harmadik fl szmra kizrlag az rintett szemly elzetes hozzjrulsval adhat t.

 

14.  Tjkoztatjuk, hogy  

az adatkezels az n hozzjrulsn alapul.

kteles a szemlyes adatokat megadni, ha hrlevelet szeretne kapni tlnk.

az adatszolgltats elmaradsa azzal a kvetkezmnyekkel jr, hogy nem tudunk nnek hrlevelet kldeni.


 

Panaszkezels

 

1.  Az adatgyjts tnye, a kezelt adatok kre s az adatkezels clja:

 

Szemlyes adat

Az adatkezels clja

Vezetk-s keresztnv

Azonosts, kapcsolattarts.

E-mail cm

Kapcsolattarts.

Telefonszm

Kapcsolattarts.

Szmlzsi nv s cm

Azonosts, a megrendelt termkekkel kapcsolatosan felmerl minsgi kifogsok, krdsek s problmk kezelse.

 

2.  Az rintettek kre: A webshop weboldalon vsrl s minsgi kifogssal l, panaszt tev valamennyi rintett.

 

3.  Az adatkezels idtartama, az adatok trlsnek hatrideje: A felvett kifogsrl felvett jegyzknyv, tirat s az arra adott vlasz msolati pldnyait a fogyasztvdelemrl szl 1997. vi CLV. trvny 17/A. (7) bekezdse alapjn 5 vig kell megrizni.

 

4.  Az adatok megismersre jogosult lehetsges adatkezelk szemlye, a szemlyes adatok cmzettjei: A szemlyes adatokat az adatkezel sales s marketing munkatrsai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartsval.

 

5.  Az rintettek adatkezelssel kapcsolatos jogainak ismertetse:

Az rintett krelmezheti az adatkezeltl a r vonatkoz szemlyes adatokhoz val hozzfrst, azok helyesbtst, trlst vagy kezelsnek korltozst, s

tiltakozhat az ilyen szemlyes adatok kezelse ellen, valamint

az rintettnek joga van az adathordozhatsghoz, tovbb a hozzjruls brmely idpontban trtn visszavonshoz.

 

6.  A szemlyes adatokhoz val hozzfrst, azok trlst, mdostst, vagy kezelsnek korltozst, az adatok hordozhatsgt, az adatkezelsek elleni tiltakozst az albbi mdokon tudja rintett kezdemnyezni:

-  postai ton a [avtszekhely] cmen,

-  e-mail tjn [avtemail] e-mail cmen,

-  telefonon [avttelszam] a szmon.

 

7.  Az adatkezels jogalapja: az rintett hozzjrulsa, 6. cikk (1) bekezds a) pont, az Infotv. 5. (1) bekezdse, s a fogyasztvdelemrl szl 1997. vi CLV. trvny 17/A. (7) bekezdse.

 

8.  Tjkoztatjuk, hogy

a szemlyes adat szolgltatsa szerzdses ktelezettsgen alapul.

a szerzds megktsnek elfelttele a szemlyes adatok kezelse.

kteles a szemlyes adatokat megadni, hogy panaszt kezelni tudjuk.

az adatszolgltats elmaradsa azzal a kvetkezmnyekkel jr, hogy nem tudjuk kezelni a hozznk berkezett panaszt.

 

 

Kzssgi oldalak

 

1.  Az adatgyjts tnye, a kezelt adatok kre: Facebook/Google+/Twitter/Pinterest/Youtube/Instagram stb. kzssgi oldalakon regisztrlt neve, illetve a felhasznl nyilvnos profilkpe.

 

2.  Az rintettek kre: Valamennyi rintett, aki regisztrlt a Facebook/Google+/Twitter/Pinterest/Youtube/Instagram stb. kzssgi oldalakon, s "ljkolta" a weboldalt.

 

3.  Az adatgyjts clja: A kzssgi oldalakon, a weboldal egyes tartalmi elemeinek, termkeinek, akciinak vagy magnak a weboldalnak a megosztsa, illetve "ljkolsa", npszerstse.

 

4.  Az adatkezels idtartama, az adatok trlsnek hatrideje, az adatok megismersre jogosult lehetsges adatkezelk szemlye s az rintettek adatkezelssel kapcsolatos jogainak ismertetse: Az adatok forrsrl, azok kezelsrl, illetve az tads mdjrl, s jogalapjrl az adott kzssgi oldalon tjkozdhat az rintett. Az adatkezels a kzssgi oldalakon valsul meg, gy az adatkezels idtartamra, mdjra, illetve az adatok trlsi s mdostsi lehetsgeire az adott kzssgi oldal szablyozsa vonatkozik.

 

5.  Az adatkezels jogalapja: az rintett nkntes hozzjrulsa szemlyes adatai kezelshez a kzssgi oldalakon.

 

gyflkapcsolatok s egyb adatkezelsek

 

1.  Amennyiben az adatkezel szolgltatsaink ignybevtele sorn krds merlne fel, esetleg problmja lenne az rintettnek, a honlapon megadott mdokon (telefon, e-mail, kzssgi oldalak stb.) kapcsolatba lphet az adatkezelvel.

 

2.  Adatkezel a berkezett e-maileket, zeneteket, telefonon, Facebook-on stb. megadott adatokat az rdekld nevvel s e-mail cmvel, valamint ms, nknt megadott szemlyes adatval egytt, az adatkzlstl szmtott legfeljebb 2 v elteltvel trli.

 

3.  E tjkoztatban fel nem sorolt adatkezelsekrl az adat felvtelekor adunk tjkoztatst.

 

4.  Kivteles hatsgi megkeressre, illetleg jogszably felhatalmazsa alapjn ms szervek megkeresse esetn a Szolgltat kteles tjkoztats adsra, adatok kzlsre, tadsra, illetleg iratok rendelkezsre bocstsra.

 

5.  A Szolgltat ezen esetekben a megkeres rszre amennyiben az a pontos clt s az adatok krt megjellte szemlyes adatot csak annyit s olyan mrtkben ad ki, amely a megkeress cljnak megvalstshoz elengedhetetlenl szksges.

 

Az rintettek jogai

 

1.  A hozzfrs joga

n jogosult arra, hogy az adatkezeltl visszajelzst kapjon arra vonatkozan, hogy szemlyes adatainak kezelse folyamatban van-e, s ha ilyen adatkezels folyamatban van, jogosult arra, hogy a szemlyes adatokhoz s a rendeletben felsorolt informcikhoz hozzfrst kapjon.

 

2.  A helyesbtshez val jog

n jogosult arra, hogy krsre az adatkezel indokolatlan ksedelem nlkl helyesbtse a r vonatkoz pontatlan szemlyes adatokat. Figyelembe vve az adatkezels cljt, n jogosult arra, hogy krje a hinyos szemlyes adatok egyebek mellett kiegszt nyilatkozat tjn trtn kiegsztst.

 

3.  A trlshez val jog

n jogosult arra, hogy krsre az adatkezel indokolatlan ksedelem nlkl trlje a r vonatkoz szemlyes adatokat, az adatkezel pedig kteles arra, hogy nre vonatkoz szemlyes adatokat indokolatlan ksedelem nlkl trlje meghatrozott felttelek esetn. 

 

4.  Az elfeledtetshez val jog

Ha az adatkezel nyilvnossgra hozta a szemlyes adatot, s azt trlni kteles, az elrhet technolgia s a megvalsts kltsgeinek figyelembevtelvel megteszi az sszeren elvrhat lpseket idertve technikai intzkedseket annak rdekben, hogy tjkoztassa az adatokat kezel adatkezelket, hogy n krelmezte a szban forg szemlyes adatokra mutat linkek vagy e szemlyes adatok msolatnak, illetve msodpldnynak trlst.

 

5.  Az adatkezels korltozshoz val jog

n jogosult arra, hogy krsre az adatkezel korltozza az adatkezelst, ha az albbi felttelek valamelyike teljesl:

n vitatja a szemlyes adatok pontossgt, ez esetben a korltozs arra az idtartamra vonatkozik, amely lehetv teszi, hogy az adatkezel ellenrizze a szemlyes adatok pontossgt;

az adatkezels jogellenes, s n ellenzi az adatok trlst, s ehelyett kri azok felhasznlsnak korltozst;

az adatkezelnek mr nincs szksge a szemlyes adatokra adatkezels cljbl, de n ignyli azokat jogi ignyek elterjesztshez, rvnyestshez vagy vdelmhez;

n tiltakozott az adatkezels ellen; ez esetben a korltozs arra az idtartamra vonatkozik, amg megllaptsra nem kerl, hogy az adatkezel jogos indokai elsbbsget lveznek-e n jogos indokaival szemben.

 

6.  Az adathordozhatsghoz val jog

n jogosult arra, hogy a r vonatkoz, ltala egy adatkezel rendelkezsre bocstott szemlyes adatokat tagolt, szles krben hasznlt, gppel olvashat formtumban megkapja, tovbb jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy msik adatkezelnek tovbbtsa anlkl, hogy ezt akadlyozn az az adatkezel, amelynek a szemlyes adatokat a rendelkezsre bocstotta (...)

 

7.  A tiltakozshoz val jog

n jogosult arra, hogy a sajt helyzetvel kapcsolatos okokbl brmikor tiltakozzon szemlyes adatainak a (...) kezelse ellen, idertve az emltett rendelkezseken alapul profilalkotst is.

 

8.  Tiltakozs kzvetlen zletszerzs estn

Ha a szemlyes adatok kezelse kzvetlen zletszerzs rdekben trtnik, n jogosult arra, hogy brmikor tiltakozzon a r vonatkoz szemlyes adatok e clbl trtn kezelse ellen, idertve a profilalkotst is, amennyiben az a kzvetlen zletszerzshez kapcsoldik. Ha n tiltakozik a szemlyes adatok kzvetlen zletszerzs rdekben trtn kezelse ellen, akkor a szemlyes adatok a tovbbiakban e clbl nem kezelhetk.

 

9.  Automatizlt dntshozatal egyedi gyekben, belertve a profilalkotst

n jogosult arra, hogy ne terjedjen ki r az olyan, kizrlag automatizlt adatkezelsen idertve a profilalkotst is alapul dnts hatlya, amely r nzve joghatssal jrna vagy t hasonlkppen jelents mrtkben rinten.

Az elz bekezds nem alkalmazand abban az esetben, ha a dnts:

n s az adatkezel kztti szerzds megktse vagy teljestse rdekben szksges;

meghozatalt az adatkezelre alkalmazand olyan unis vagy tagllami jog teszi lehetv, amely n jogainak s szabadsgainak, valamint jogos rdekeinek vdelmt szolgl megfelel intzkedseket is megllapt; vagy

n kifejezett hozzjrulsn alapul.

 

Intzkedsi hatrid

Az adatkezel indokolatlan ksedelem nlkl, de mindenflekppen a krelem berkezstl szmtott 1 hnapon bell tjkoztatja nt a fenti krelmek nyomn hozott intzkedsekrl.

Szksg esetn ez 2 hnappal meghosszabbthat. A hatrid meghosszabbtsrl az adatkezel a ksedelem okainak megjellsvel a krelem kzhezvteltl szmtott 1 hnapon bell tjkoztatja nt.

Ha az adatkezel nem tesz intzkedseket n krelme nyomn, ksedelem nlkl, de legksbb a krelem berkezstl szmtott egy hnapon bell tjkoztatja nt az intzkeds elmaradsnak okairl, valamint arrl, hogy n panaszt nyjthat be valamely felgyeleti hatsgnl, s lhet brsgi jogorvoslati jogval.

 

Az adatkezels biztonsga

Az adatkezel s az adatfeldolgoz a tudomny s technolgia llsa s a megvalsts kltsgei, tovbb az adatkezels jellege, hatkre, krlmnyei s cljai, valamint a termszetes szemlyek jogaira s szabadsgaira jelentett, vltoz valsznsg s slyossg kockzat figyelembevtelvel megfelel technikai s szervezsi intzkedseket hajt vgre annak rdekben, hogy a kockzat mrtknek megfelel szint adatbiztonsgot garantlja, idertve, tbbek kztt, adott esetben:

 

a) a szemlyes adatok lnevestst s titkostst;

 

b) a szemlyes adatok kezelsre hasznlt rendszerek s szolgltatsok folyamatos bizalmas jellegnek biztostst, integritst, rendelkezsre llst s ellenll kpessgt;

 

c)  fizikai vagy mszaki incidens esetn az arra val kpessget, hogy a szemlyes adatokhoz val hozzfrst s az adatok rendelkezsre llst kell idben vissza lehet lltani;

 

d) az adatkezels biztonsgnak garantlsra hozott technikai s szervezsi intzkedsek hatkonysgnak rendszeres tesztelsre, felmrsre s rtkelsre szolgl eljrst.

 

Az rintett tjkoztatsa az adatvdelmi incidensrl

Ha az adatvdelmi incidens valsznstheten magas kockzattal jr a termszetes szemlyek jogaira s szabadsgaira nzve, az adatkezel indokolatlan ksedelem nlkl tjkoztatja az rintettet az adatvdelmi incidensrl.

Az rintett rszre adott tjkoztatsban vilgosan s kzrtheten ismertetni kell az adatvdelmi incidens jellegt, s kzlni kell az adatvdelmi tisztvisel vagy a tovbbi tjkoztatst nyjt egyb kapcsolattart nevt s elrhetsgeit; ismertetni kell az adatvdelmi incidensbl ered, valsznsthet kvetkezmnyeket; ismertetni kell az adatkezel ltal az adatvdelmi incidens orvoslsra tett vagy tervezett intzkedseket, belertve adott esetben az adatvdelmi incidensbl ered esetleges htrnyos kvetkezmnyek enyhtst clz intzkedseket.

Az rintettet nem kell tjkoztatni, ha a kvetkez felttelek brmelyike teljesl:

az adatkezel megfelel technikai s szervezsi vdelmi intzkedseket hajtott vgre, s ezeket az intzkedseket az adatvdelmi incidens ltal rintett adatok tekintetben alkalmaztk, klnsen azokat az intzkedseket mint pldul a titkosts alkalmazsa , amelyek a szemlyes adatokhoz val hozzfrsre fel nem jogostott szemlyek szmra rtelmezhetetlenn teszik az adatokat;

az adatkezel az adatvdelmi incidenst kveten olyan tovbbi intzkedseket tett, amelyek biztostjk, hogy az rintett jogaira s szabadsgaira jelentett, magas kockzat a tovbbiakban valsznstheten nem valsul meg;

a tjkoztats arnytalan erfesztst tenne szksgess. Ilyen esetekben az rintetteket nyilvnosan kzztett informcik tjn kell tjkoztatni, vagy olyan hasonl intzkedst kell hozni, amely biztostja az rintettek hasonlan hatkony tjkoztatst.

Ha az adatkezel mg nem rtestette az rintettet az adatvdelmi incidensrl, a felgyeleti hatsg, miutn mrlegelte, hogy az adatvdelmi incidens valsznstheten magas kockzattal jr-e, elrendelheti az rintett tjkoztatst.

 

Adatvdelmi incidens bejelentse a hatsgnak

Az adatvdelmi incidenst az adatkezel indokolatlan ksedelem nlkl, s ha lehetsges, legksbb 72 rval azutn, hogy az adatvdelmi incidens a tudomsra jutott, bejelenti az 55. cikk alapjn illetkes felgyeleti hatsgnak, kivve, ha az adatvdelmi incidens valsznstheten nem jr kockzattal a termszetes szemlyek jogaira s szabadsgaira nzve. Ha a bejelents nem trtnik meg 72 rn bell, mellkelni kell hozz a ksedelem igazolsra szolgl indokokat is.

 

Panasztteli lehetsg

Az adatkezel esetleges jogsrtse ellen panasszal a Nemzeti Adatvdelmi s Informciszabadsg Hatsgnl lehet lni:

 

Nemzeti Adatvdelmi s Informciszabadsg Hatsg
1
125 Budapest, Szilgyi Erzsbet fasor 22/C.
Levelezsi cm: 1530 Budapest, Postafik: 5.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail:
ugyfelszolgalat@naih.hu


 

Zrsz

 

A tjkoztat elksztse sorn figyelemmel voltunk az albbi jogszablyokra:

 

-  A termszetes szemlyeknek a szemlyes adatok kezelse tekintetben trtn vdelmrl s az ilyen adatok szabad ramlsrl, valamint a 95/46/EK rendelet hatlyon kvl helyezsrl (ltalnos adatvdelmi rendelet) AZ EURPAI PARLAMENT S A TANCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. prilis 27.)

-  2011. vi CXII. trvny az informcis nrendelkezsi jogrl s az informciszabadsgrl (a tovbbiakban: Infotv.)

-  2001. vi CVIII. trvny az elektronikus kereskedelmi szolgltatsok, valamint az informcis trsadalommal sszefgg szolgltatsok egyes krdseirl (fkpp a 13/A. -a)

-  2008. vi XLVII. trvny a fogyasztkkal szembeni tisztessgtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmrl;

-  2008. vi XLVIII. trvny a gazdasgi reklmtevkenysg alapvet feltteleirl s egyes korltairl (klnsen a 6.-a)

-  2005. vi XC. trvny az elektronikus informciszabadsgrl

-  2003. vi C. trvny az elektronikus hrkzlsrl (kifejezetten a 155.-a)

-  16/2011. sz. vlemny a viselkedsalap online reklm bevlt gyakorlatra vonatkoz EASA/IAB-ajnlsrl

-  A Nemzeti Adatvdelmi s Informciszabadsg Hatsg ajnlsa az elzetes tjkoztats adatvdelmi kvetelmnyeirl

-  Az Eurpai Parlament s a Tancs (EU) 2016/679 rendelete (2016. prilis 27.) a termszetes szemlyeknek a szemlyes adatok kezelse tekintetben trtn vdelmrl s az ilyen adatok szabad ramlsrl, valamint a 95/46/EK rendelet hatlyon kvl helyezsrl

 

Dtum 2014.01.01

 

 

VIP tagság


Email:
Jelszó:
VIP tagság regisztráció
Elfelejtett jelszó

BALÁZS
 
SEGÍT NEKED IS...
70 / 2345600
 
A Tuning Pápa mindenben segít! (Sõt TAJ számból jósol is.) Kérdezz bátran Balitól, mert õ tuning ügyben képben van és tök szívesen segít neked. Melyik tuning cucc lesz jó az autódhoz és melyik nem? Melyiket érdemes megvenni? Hívd most! Csekkjobári rákkjobári!
INGYEN IS HÁZHOZ VIHETJÜK...
200.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen, a nagyméretû, vagy súlyos csomagok kivételével, alatta 2.100 Ft-ért küldjük a csomagod futárszolgálattal.
 
2 TERMÉKNÉL AJÁNDÉK JÁR...
Kérdezés nélkül, értéktõl függõen egyre komolyabb ajándékot kapsz, ha legalább két terméket vásárolsz a Devil tuning butik kínálatából.
 
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA...
Semmi pánik! Mentõt nem hívunk idõben, de itt a Devilnél minden tuning motyóra 14 napos pénz-visszafizetési és cseregaranciát kapsz.
 
AKÁR FÉLÁR ALATT IS MEGVEHETED...
Olcsón eltékozolt vadiúj tuning alkatrészek az OUTLET-ben. Minden ami beragadt, vagy visszavett termék, akár féláron, vagy alatta.
 
MEGÉRI KÖVETNI MINKET...
Érdekelnek a profi és ízléses tuning autók? Kíváncsi vagy a legmenõbb tuning trendekre? Akkor kövess minket az alábbi közösségi oldalakon is...

autotuningbolt devil_tuning Devil Tuning

Tuning blogBeszólások


12:22: Üdv, hány csavarral lehet a lökháritóhoz rögziteni? emblématartó van hozzá? - kaphatok ...
Fk Automotive Audi A3 8P, Facelift, 2008.04-2012.07-ig, RS-Look, ezüst-fekete tuning hűtőrács
Istoo_m4rk 10:28: Opel H Astra(z18xer) Station ...
Frankó!
A regisztrációd már éles, de van még valami...

08:24: Sziasztok! VW Passat kombi 3BG 2003-as autóm van. Kompatibilis ez a fényszóró vele? ...
Jom Vw, Volkswagen Passat 3BG Angel Eyes, 2000.10-2005.09-ig, fekete tuning lámpa
23:24: Üdvözlettel köszöntem esetleg ha fényszóró újra is van az is érdekel alábbi ...
Auto-Tech Mercedes Benz, W218 CLS, 2011-től, AMG Design, motorháztető, sárvédők, nappali fénnyel, grillel első lökh., hátsó diffúzor ködlámpával tuning body kit
07:17: H??dedrága, nettóért megvaszem, ha elküldöd ...
Fk Automotive Audi A3 8P, Facelift, 2008.04-2012.07-ig, RS-Look, ezüst-fekete tuning hűtőrács
14:46: Szép napot azt szeretném kérdezni, hogy esetlek a 2003as modelre is rámegy? Ha igen a másik ...
Pakfeifer Suzuki Swift 1997-ig tuning lökhárító

Tuning fórum


Használt tuning adás-vétel
Tuning fórum autómárkák szerint
Köpködés és anyázás
Tuning élet, sztorik, találkozók
Tuning fórum
Tuning stílusok
Segítség a DEVIL TUNING oldal használatához
Klubok

FórumbanÜzenõfal


tuning Elejéretuning Visszatuning Hozzászóloktuning Következõtuning Végére

 Rossz számot adtál meg lancia!!!

 Rossz számot adtál meg lancia!!!

Szia!
Az érdekelne hogy vw mk5 golf 1.6 trendline alap felszerelt modellhez jó lenne ez a tuning hûtõrács ?
[katt]

[katt]
20:31: Hali Bali!
Állítható futómûre lenne szükségem.
De sajnos az itt felsorolt autó típusok között nem szerepel az autóm.(Vagy csak nem vettem észre)
Egy 2015-ös Nissan Pulsar c13 1618cm 140kw.
Azért írok neked hátha tudsz segíteni.
Elõre-is köszi.
Üdv:Zoli
13:14: Tisztelt Kállai Zoltán Úr!

Igen, melléklem:

[katt]

Szállítási ideje 1, 1.5 hét.

Tisztelettel:
Patkós Balázs

T Cím !
Érdeklõdnék hogy Peugeot 208 GTI (2015) Hátsó sport dobot lehet-e kapni.

Köszönettel.Kállai Zoltán
sziasztok adott egy astra f sedan sportdobot szeretnék rá de 1997? melyik lenne jó rá köszi
 

sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a g60- as fix futomû ültetõszetett bele lehet rakni 19e 1g1 es be is????

20:54:
 SZÓVAL AZ ELSÕ ÛZENET NEM EGÉSZEN JÖTT ÖSSZE.Azt szeretném megkérdezni,hogy a kis CORSA-mat,SZERETNÉM leültetni fix magasságútuning sportfutómû TA TECHNIX -60/40 ARÁNYBAN.HA VAN VALAKINEK TAPASZTALATA EZZEL KAPCSOLATBAN  ÿ( KINÉZET,RUGÓZÁS MENNYIRE MARAD KOMFORTOS,MEKKORA FELNIT ÉRDEMES HOZZÁTENNI AHOZ ,HOGY IGAZÁN JÓL NÉZZEN KI.STB,STB,STB.MINDEN VÁLASZ ,HOZZÁSZÓLÁST TAPASZTALATOT SZIVESEN FOGADOK.  KÖSZI.

 


16:15: Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy VW POLO 6N1 van Nekem, ki szeretném cserélni a kormányt csak az a baj, hogy légzsákos és a mûszerfalon megjelenik hiba kódnak a légzsák, azzal lehet kezdeni valamit vagy csak a mûszerfalon?
Elõre is köszönöm
tuning Elejéretuning Visszatuning Hozzászóloktuning Következõtuning Végére


 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Autótuning üzlet és webshop
Tuning tippek! Tuning alkatrészek, tuning tanfolyam és tuning közösség. Ingyenes autótuning e-mail tanfolyam! 10 végzetes hiba, amiért kiröhögik a tuningautódat! Fékrendszerek, külsõ optikai tuning, sportkipufogók, leömlõk, sport levegõszûrõk, futómû, alufelnik, versenyfelszerelések.

Telefonszám:
+36.70.23456.00

E-mail:
info@deviltuning.hu

Üzlet:
4032, Debrecen, Böszörményi út 151.

Nyitvatartás:
Hétfõ: 09-18
Kedd: 09-18
Szerda: 09-18
Csütörtök: 09-18
Péntek: 09-18
Szombat: 09-13
Vasárnap: zárva

Cégadatok:
Cégnév: Patkós Balázs egyéni vállalkozó
Székhely: 4032 Debrecen, Böszörményi út 151.
Telephely: 4032 Debrecen, Böszörményi út 151.
Adószám: 63172942-2-29
Cégjegyzékszám: 5138688
Ügyvezetõ: Patkós Balázs

Autótuning viszonteladó partnereket keresünk a következõ városokban:
Budapest Szeged Miskolc Pécs Gyõr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezõvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllõ Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykõrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...
autotuningbolt devil_tuning Devil Tuning


Téma: Tuning tippek - DEVIL TUNING