Lóerőmérés a találkozón élőben!!!

 

Frankón lesz DYNO teljesítménymérő pad, amivel megmérheted az autód valós teljesítményét és a találkozó legerősebb autója megkapja a DEVIL IZOM kupát... több info és videók

 

Ez nagyon ATOM lesz élőben, mert itt komoly autókat, fognak álló helyben parkettán végig ütni 1. 2. 3. 4.-ben, úgyhogy brutál hang lesz és libabőr wáááááááááá...

videók itt...

 

 

70% K.O. ???
Rendes ketrecharc verseny felépített ringgel, ahol a küzdelem során 70%-os a KO. esély. A fő mérkőzés Taskó Rodrigó és Sulyok Ferenc mérkőzése elég nagy durr... több info

 

 

Az utolsó tali itt...
Igen, ez az utolsó DEVIL találkozó itt, mert ezt a gyönyörű tuningtreffenre termett hangulatos stadiont a találkozó után lebontják a halálba picsába szevasz...

 

 

Carstyling Show 'n Shine Tour 2011
debreceni fordulója a "UNIQUE" lesz, melyen a kiemelt pontszámokért az autón végzett egyedi, boltban meg nem vásárolható, más autókon nem látható átalakításokat díjazzuk, mely a tulajdonos kreativitását, ötletgazdagságát dícséri. további infó ehune

 

 

Autóhifi verseny

A DB. Drag Racing hangnyomás versenysorozat kelet-magyarországi fordulója, kupák, brutális autóhifi bemutató és versenyautók és ilyenek... more info here

 

 

Model casting

A szépségverseny győztese megkapja a 2011-es év Devil Arca címet…
Nyeremény: egy tandíjmentes modellképzés, valamint egy 80.000 Ft értékű profi portfólió. Ehhez még néhány tárgyi nyereményt és vásárlási utalványt is felajánlunk. A castingot lebonyolítja a Fashion Zone modell ügynökség.

 

 

Országos Carstyling

találkozó
Ide fognak csődülni az autóikkal a Carstyling.hu tagjai is, úgyhogy lehet bandázni, megismerni a CS-s autókat és tulajdonosaikat. Forgószínpaddal, pucérnőkkel (ez nem igaz), autós szépségverseny kupákkal szezon végén értékes tuningos nyereményekkel.

 

 

Neves tuning üzletek és tuning cégek autói
Ide minden komolyabb hazai tuning cég elhozza a szétfaragott, szétbutikozott demo tuning autóit, úgyhogy lesz mire folyatni a nyálat.

 

 

Botrányos magas vékony (vékony bokájú) modell csajok...
szétszórva a Devil Tuning találkozó területén. Nem ám ilyen mezei lányok, hanem szépek és alig várják, hogy velük fotóztasd az autódat.

 

 

Kipufogó hangnyomás mérés, mert sokaknak tetszik...
Na vajon kié a leghangosabb autó a környéken? Melyik autónak van szebb hangja, itt kiderül, üvegen fognak ordítani az 1.2-es autók :) wíííííí

 

 

RC modellautók őrületes bemutatója egész nap...
Ne hidd azt, hogy ezek csak gagyi játékszerek, nagyok és mennek mint az állat, jó látvány, én már csak tudom... :)

 

 

Ilyen vásáros étel-ital, üdítő, sör, sültkolbász, nyami-nyami...
Ne kajálj otthon, mert lezsíroztam, hogy komoly felhozatal legyen, ne legyen drága a kaja és degeszre ehesd-ihasd magad a találkozón.

 

Gyors kérdések és válaszok:

 

Ha nem találom a választ a kérdésemre, akkor mi van?
Ha valami nem tiszta, belépéssel, kilépéssel, egyebekkel, vagy szeretnél Te is kiállítani szponzorálni, hirdetni stb. stb., akkor hívj a 70/2345600 telefonon, vagy, ha Neked úgy jobb akkor tedd fel a kérdéseidet ide kattintva hozzászólás formájában.

 

Olyan kiállítás lesz, mint a tavalyi?
IGEN! De még teszünk hozzá... Sokak szerint a tavalyi volt minden idők legjobb, leghangulatosabb, legtuningtreffenesebb találkozója. Jó autók voltak, a kiállítók hoztak széket, leültek az autójuk mellé úgy, ahogyan az szokás a németeknél. Az lenne jó, ha még többen lennénk, ezért lesz lóerő mérés, ezért lesz ketrecharc és több program, meg sör...


Most is lesz használt tuning cucc börze...
Itt most eladhatod feleslegessé vált, vagy olcsón beszerezheted régóta keresett tuning cuccaidat.


Tehát, mindenki hozza magával az eladó tuningos motyókat, kirakja az autója mellé és eladja, Te pedig megveheted ócsóé…


 

Mennyire lesz olcsó a belépő?
Elővételben: 1.000 Ft (csak 500db van)

A helyszínen: 1.400 Ft

Ingyenes: 10 éves kor alatt

Hát én teljesen hülye vagyok, hogy egy nyamvadt pizza áráért adom a jegyet, na mindegy...

 

INGYEN JEGY sőt mi fizetünk!!!
Minden jegy egyben egy 10.001.- Ft valós lóerő mérés kedvezményre jogosító kupon is, amelyet felhasználhatsz a Deviles Tuning Találkozó területén a találkozó ideje alatt.

 

 

Baró mi?

 

Hol lehet megvenni az olcsó jegyet?
Elővételi helyszínek:

Devil Tuning butik: Debrecen István út. 110.

Radió1 szerkesztőség: Debrecen Kálvin tér 4/c.


Hol lesz?
A korábbi helyszínen, Debreceni Nagyerdei Stadionban.

Az állatkerttel szembeni bejáratnál jöhetsz gyalogosan, ha ki szeretnéd állítani az autódat, akkor a Klinika hátsó bejárata felől kell bejönnöd.

De amúgy itt a térkép a jobb oldalon.

Mikor lesz?
2011. június 5. Vasárnap


Mikor és hol lehet bejönni?
A gyalogkapu nyílik 9:00-kor

Az autós kapu már 7:00-kor

Minden autó bejöhet?
Minden autó bejöhet, amely kicsit is tuningos.

DE! Gondolom Te is tudod, hogy 1db matricától, de még kettőtől sem lesz tuningos egy autó.

 

Autóval jössz?

Úgy mint a tavalyi, most ez is egy tuning találkozó lesz, tehát Neked is jönnöd kell és hoznod kell az autódat.

Hozz magaddal asztalt, széket és nyugágyat, (sört), mert ott fogsz ülni az autód mellett, és válaszolnod kell az autódat megbámuló emberek kérdéseire.

 

Ne hagyd otthon a csajodat se, hiszen a Fashion Zone jóvoltából egy model castingon vehet részt, ha benevezed és ha még meg is nyeri, lehet, hogy életre szóló modell karrierje fog elkezdődni.

 

Dobd be az autódba feleslegessé vált tuning cuccaidat is, mert ezeket most eladhatod vagy elcserélheted a többiekkel.

 

Nézőként jössz?

Marha olcsó lesz a belépő, ezért kösd fel a gatyát, mert sok autót fogsz látni...

 

Mit látsz majd az autókon kívül?

Dodgem, gyerekbigyó, ringlispíl, ugráló vár, kajasátor, sörsátor, hangnyomás verseny, autó kipufogó hangnyomás verseny, Tuning szépségverseny, Carstyling forgószínpadra állnak a szépségverseny autói satöbbi satöbbi...  ja és könnyű nyári szettekben flangáló dögös csajok, divatbemutató meg ilyenek.

 

Tuning BÖRZE!

Biztosan lapulnak Nálad is olyan felnik, spoilerek, kütyük, meg mindenféle tuningos motyók amelyeket szívesen pénzzé tennél. Dobáld be ezeket a csomiba és pakold ki a devilen a kocsid mellé.

Persze ez csak magányszemélyekre vonatkozik.

 

Tuning autó szépségversenyre is nevezhetsz…

Díjazza majd egy szakértői csapat a vasadat, lesznek nyeremények is, csak még nem tudjuk mi sem, hogy mik lesznek ezek… (lényeg, hogy nem leszünk fukar népek)

 

A Carstyling.hu Show and Shine Tour kategóriái mellett továbbá a következő különdíjakat osztjuk ki:

o Felni/ültetés
o kaszni
o utastér
o ICE
o festés
o motor
o egyedi ötlet
o ígéretes kezdő

Na ez lenne.

És akkor ezek a kupák lesznek elnyerhetőek:
10 db "TOP 10 CAR OF THE SHOW"
5 db "BEST OF CATEGORY - UNIQUE"
Valamint a 8 különdíj ott fent.
 

 

Mentsük meg az itthoni tuning találkozókat!!!

Segíts Te is! Ne hagyjuk elveszni az itthoni tuning találkozókat!

Tedd ki Te is minden nap egyszer a www.deviltuning.hu/devil9 linket Facebook, és az iwiw üzenő faladra, vagy...

Kattints az alábbi ikonokra és hajítsd ki egyszerűen ezt az oldalt a facebook, iwiw, myspace, vagy twitter oldaladra.

Tuning9 a Facebookodra  Tuning9 az iwiwedre  Tuning9 a Twitteredre  Tuning9 a Myspace-edre

 

Ingyen matrica!


9. Devil Tuning Találkozó szélvédő matrica hegyek várnak rád tök ingyen a Devil Tuning butikban. Gyere be érte a Debrecen István út. 110. szám alá és máris a kezedbe nyomok 1-et.

Video ízelítő

Térkép a talihozDEVIL 9. tuning találkozó 2011. június. 5.

nagyobb térképen való megjelenítése

9. Devi Tuning találkozó

 

PoszterPeti...

 

...és PoszterSanyi

BringaBali

Lóerőmérés: Rototest VPA-RX3A 2wd HubDyno

 

Érdemes megnézni végig! Na erre kell számítani a Devil 9.-en

 

Alm Racing Audi S2 - Rototest

 

BMW M3 Turbo Aero

   

Ilyen is lesz most a Devil 9. Tuning Találkozón ééééés...

 

Minden jegy egyben egy 10.001.- Ft valós lóerő mérés kedvezményre jogosító kupon is, amelyet felhasználhatsz a Deviles Tuning Találkozó területén a találkozó ideje alatt.

Baró mi?

 

 

 

 

A mai technológia csúcsán, a szélcsatornák, a motor és road szimulációs berendezések állnak, a motor-váltó-karosszéria fejlesztés vonzatában. Ezen berendezések közül választottuk, a mai technológia élvonalában álló világhírű Rototest VPA-RX típusú teljesítménymérő padot, amelynek sajátossága, hogy nem a gördülő kerekeken méri a teljesítményt és nyomatékot, hanem közvetlenül a kerékagyon. Ez azért nagyon fontos, mert a kerekeken való mérés egy görgős teljesítmény padon számtalan mérési pontatlanságot okozó hibát generál és a végső mérés pontatlan, valótlan lesz.
Ez egy bebizonyított tény és nem a mi gépünk favorizálására szolgál. A www.rototest.com oldalán ezek részletesen megtekinthetők. A gépünk 740Le keréken mért lóerő és 2000Nm maximális nyomaték mérésére alkalmas egy két kerék meghajtású autónál. A motor tényleges lóerő és nyomaték adatai, ami a forgalmikban megtalálható mindig magasabb a keréken vagy kerékagyon mért adatoktól, mert a kerekeken keresztül a talajig eljutva a számos veszteség miatt egy csökkentett számot kapunk. Ezen veszteségek százaléka nagyban függ a mérés pontosságától. Mi arra törekszünk, hogy a Rototest gépével a lehető legpontosabb mérést tudjuk elvégezni és ez a gép alkalmas erre. Nem csak mérésre, hanem teljesítmény növelésre, motor tuningolásra is alkalmas. A lehető legjobb teljesítmény elérésére van lehetőségünk ezek után. Laboratóriumi körülményekhez hasonlít a méréstechnológiánk. Egyes diagnosztikai elemek, gépek használatával, szenzációs eredményeket érhetünk el a motorsport számos területén. Tehát ez a nagyszerű gépet tudjátok igénybe venni a 9. Devil Tuning Találkozón TÖREDÉK ÁRON! Egy mérés kb. 15-20 perc alatt tudjuk elvégezni. A mérésről 2 db A4-es dokumentációt vihetsz haza, melyek értelem szerűen tartalmazzák a nyomaték görbédet és a lóerőt, annak megfelelő fordulatszám tartományában.

 

 

 

Ketrecharc ring a Devilen

 

A rendezvén egyik nagy durranása egy olyan 11 mérkőzésből álló ketrecharc küzdelem lesz, ahol 70% a KO. esélye. A fő mérkőzést Taskó Rodrigó és Sulyok Ferenc vívja a Devil Tuning kupáért. Frankón fel lesz állítva egy emelvényen egy igazi ring, ahol meg tudod tanulni, hogyan kell intézni a kisebb összetűzéseket. A ketrecharcban kevert harcművészet (MMA), K1, SZSK (szabad stílusú küzdelem) lesz látható.

 

 

DB. Drag Racing hangnyomás verseny szabályzat

 

Nevezési díj: 2500.- Ft.

 

Utcai

Beszerelő ill. forgalmazó ebben a kategóriában nem indulhat !

RMS:500W max. 60Hz
A kategóriában bármilyen és bármennyi mélynyomóval szerelt láda indulhat ami gyári
kiszerelésű ( akár 1x30cm vagy akár 2x30 de akár 1x40cm).
A ládának mind külső mind belső értékeiben teljesen gyárinak kell lennie !
Kábelezés maximum 2x35mm2 vagy 1x50mm2 (ez csak a pozitív ágra vonatkozik pl: 2 szál
35mm2 pozitív és 2 szál 35mm2 negatív ill 1 szál 50mm2 pozitív és 1 szál 50mm2 negatív).
Maximum 1 akkumulátor engedélyezett a OEM (gyári) helyen.
Maximum 5F kondenzátor engedélyezett.
Biztosíték használata kötelező max. 60 amper az erősítőtől max. 30cm távolságra elhelyezve,
illetve 1 szál tápkábel esetén akár a motortérben is lehet a biztosíték !

Amatőr-A

Beszerelő ill. forgalmazó ebben a kategóriában nem indulhat !

RMS:750 Watt max. 50Hz
25cm sub 2db vagy 30cm sub 1db
Pótakkumulátor használata megengedett ! ( max 1 db pótakkumulátor)
Linkelt erősítők nem megengedettek !
Láda, erősítő és a pótakkumulátor a csomagtartóban elhelyezve,kalaptartó magasság alatt
(kalaptartónak fel kell feküdnie a gyári helyre). A hátsó ülés támlájának bizonyíthatóan be kell
„kattannia” .
Kondenzátor értéke nincs meghatározva .
Biztosíték használata kötelező max.100 amper az erősítőtől max 30cm távolságra elhelyezve!
A subládában a reflexcső mérete, formája nincs korlátozva.

Amatőr-B

Beszerelő ill. forgalmazó ebben a kategóriában nem indulhat !

RMS:1850 Watt max. 50Hz
25cm sub 3db vagy 30cm sub 2db vagy 40cm 1db.
Pótakkumulátor használata megengedett ! ( max 1 db pótakkumulátor )
Linkelt erősítők megengedettek !
Láda, erősítő és a pótakkumulátor a csomagtartóban elhelyezve,kalaptartó magasság alatt
(kalaptartónak fel kell feküdnie a gyári helyre). A hátsó ülés  támlájának bizonyíthatóan be kell
„kattannia” .
Kondenzátor értéke nincs meghatározva .
Biztosíték használata kötelező max.250 amper az erősítő(-től)(-k) max 30cm távolságra
elhelyezve! Linkelt erősítők esetén a táposztásnál kell biztosítékozni nem pedig erősítőnként
250 A illetve megengedett az erősítőket külön biztosítás felével biztosítékozni (pl 2 erősítő
240A vesz fel akkor megengedett erősítőnként 120-120A)
A subládában a reflexcső mérete, formája nincs korlátozva.

Haladó A

RMS.3500 Watt max. 50Hz
25cm sub 4db,30cm sub 3db,40cm sub 2db,46cm sub 1 db
Pótakkumulátorok használata megengedett ! ( max 2 db pótakkumulátor )
Linkelt erősítők megengedettek !
Láda, erősítő és a pótakkumulátor a B oszlop mögött kell hogy elhelyezkedjen. Itt életbe lép a
12cm-es szabály !
Kondenzátor értéke nincs meghatározva .
A subládában a reflexcső mérete, formája nincs korlátozva.

Haladó B

RMS.6000 max. 50Hz
25cm sub 4db,30cm sub 3db,40cm sub 2db,46cm sub 1db
Pótakkumulátorok használata megengedett ! ( max 2 db pótakkumulátor )
Linkelt erősítők megengedettek !
Láda, erősítő és a pótakkumulátor a B oszlop mögött kell hogy elhelyezkedjen. Itt életbe lép a
12cm-es szabály !
Kondenzátor értéke nincs meghatározva .
A subládában a reflexcső mérete, formája nincs korlátozva

Open

Ebben a kategóriában bárki indulhat,aki az előző kategóriákba nem fért bele.